Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Carrefour România l-a desemnat pe Gilles Ballot în funcția de Chief Executive Officer

Carrefour Group îl numește pe Gilles Ballot în funcția de Chief Executive Officer în cadrul Carrefour România. Gilles Ballot îi va raporta direct, începând cu 12 februarie 2024, lui Laurent Vallée, Secretar General Grup Carrefour și Director Executiv Europa de Nord.

Înaintea numirii sale, interimatul a fost asigurat de Julien Munch, care a fost transferat în echipa Carrefour Franța în calitate de Chief Operating Officer.

Gilles Ballot și-a început cariera în România la Danone, acumulând experiență în diverse poziții cheie la companii, precum Johnson & Johnson și BCG. În 2009, s-a alăturat Grupului Carrefour, inițial în calitate de Pricing Director, evoluând apoi în rolul de Director Proiecte Strategice de Achiziții la nivel de Grup. Mai târziu, a fost numit Director Regional și Director Business Unit Hypermarket în cadrul Carrefour Polonia.

De asemenea, Gilles Ballot și-a continuat cariera în cadrul Grupului, în calitate de Director de Achiziții și Aprovizionare pentru Carrefour Belgia. În 2012, s-a alăturat echipei Carrefour Italia, ocupând poziția de Director Achiziții, Marketing și E-commerce. Din octombrie 2022 până în prezent, a ocupat funcția de Director Achiziții pentru Carrefour Franța.

Rețeaua omnicanal Carrefour România cuprinde în momentul de față aproape 450 de magazine în întreaga țară, inclusiv hipermarket-uri, market-uri, magazine express, discount-uri și multipli parteneri în zona de e-commerce. Totodată, Carrefour România își propune să acopere o gamă largă de nevoi ale românilor.

Carrefour România experimentează o dinamică puternică atât la nivel local, cât și în cadrul Grupului Carrefour. Această creștere este susținută și de succesul integrării formatelor Cora, achiziționate în toamna anului 2023.

„Aș dori să îi adresez mulțumiri lui Julien pentru dedicarea sa din ultimii 3 ani, în care a accelerat ambițiile Carrefour în materie de localizare și digitalizare, în timp ce a generat plusvaloare pentru clienți. Perioada de interimat, deși a fost una scurtă, mi-a permis să descopăr o mică parte din ceea ce are România de oferit. Am toată încrederea în evoluția Carrefour România, sub leadership-ul lui Gilles și cu o echipă performantă alături.”,

a declarat Laurent Vallée, Secretar General Grup Carrefour și Director Executiv Europa de Nord.

„Este o onoare și o plăcere să mă întorc în România, țara care mi-a trasat direcțiile din punct de vedere profesional. Alături de noua mea echipă, voi continua angajamentul asumat de peste două decenii al Carrefour România, de a oferi clienților produse de calitate la prețuri accesibile și de a susține tranziția alimentară. Sunt încântat să cunosc echipa, să înțeleg în profunzime contextul de piață actual și mai ales să coordonez această etapă a companiei în calitate de CEO.”,

a precizat Gilles Ballot, CEO Carrefour România.
  • Foto: Carrefour

Articole similare

Ad