Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

COVID-19: Parlamentarii germani propun un bonus de 1.000 de euro pentru soferi

Uniunea Crestin-Democrata (CDU) din Germania propune ca angajatorii sa le ofere angajatilor din transport, logistica si industria supermarketurilor un bonus de pana in 1.000 de euro neimpozabili.
 
Pe langa angajatii din sistemul medical, eroii crizei in contextul pandemiei de coronavirus sunt si angajatii din logistica si industria alimentara de retail. Efortul lor merita o recunoastere, sustin parlamentarii CDU. Acestia propun ca angajatorii sa le recunoasca aceste merite si sa ii recompenseze sub forma de bonus, neimpozabil pana la suma de 1.000 de euro. Este important si corect sa aveti grija de persoanele care au preocupari existentiale”, a declarat deputatul CDU Michael Hennrich, din circumscriptia Nürtingen, potrivit Eurotransport.de. 
 
Bonusul nu poate face parte din salariu
 
Cu toate acestea, angajatorii trebuie si ei sa fie de acord. Potrivit lui Hennrich, fiecare companie trebui sa poata decide singura despre un posibil bonus si cuantumul acestuia. „Scutirea de impozit ar trebui sa fie posibila pana la o limita de 1.000 de euro”, explica Hennrich. Cu toate acestea, conditia necesara este ca bonusul sa nu faca parte din salariu.

Articole similare

Ad
Ad