Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Crestere usoara si in 2013, si in 2014

Benalu a inregistrat in 2013 o usoara crestere a vanzarilor din Romania, atat pentru semiremorci noi, cat si second-hand, iar in 2014 se asteapta ca aceasta tendinta sa continue.

Rezultatele bune au aparut in ciuda faptului ca piata locala, in domeniul transportului de cereale, pe care activeaza Benalu, „este atipica de cativa ani.
 

De exemplu, asteptarile pentru 2013 au fost mari, avand in vedere faptul ca a fost un an agricol bun, dar realitatea a fost total diferita, tendinta principala fiind de achizitie a vehiculelor rulate, in dauna celor noi“, explica Andras Verba, director de vanzari Benalu pentru Romania, Serbia si Bulgaria. O alta problema cu care se confrunta furnizorii de echipamente de transport de la noi este aceea ca inca se simte efectul crizei si al nesigurantei firmelor de profil de a face investitii pe termen mediu si lung.
Benalu a vandut in 2013 in Romania o flota de 12 semiremorci Optiliner catre un client care nu mai achizitionase pana acum produsele sale, „dar care le-a preferat pentru greutatea si fiabilitatea lor, cunoscand foarte bine avantajele oferite de principalul competitor“.

Articole similare

Ad