Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP deruleaza proiecte importante de CSR, in Europa Centrala si de Est

CTP, dezvoltator si administrator de parcuri industriale si logistice premium, a devenit partenerul general al proiectului „Start properly“ initiat de organizatia YourChance care sustine educatia financiara a copiilor din medii dezavantajate din Republica Ceha si continua implicarea in proiectele Fundatiei Tereza Maxova, ale organizatiei non-guvernamentale Smile as a Gift din Slovacia, precum si sustinerea proiectelor Fundatiei Hospice Casa Sperantei destinate bolnavilor care au nevoie de ingrijire paliativa din Romania.
 

Una dintre valorile fundamentale ale CTP este conceptul Good Neighbor (Vecinul Bun), prin intermediul caruia este promovat un comportament responsabil din punct de vedere social in toate tarile in care compania este activa. Astfel, CTP sprijina de 20 de ani numeroase organizatii dedicate ajutorarii comunitatilor care sustin in special  copiii si adolescentii, arata compania.
Cel mai recent proiect al CTP este demararea parteneriatului in cadrul Start properly (Porneste cum trebuie), un program care promoveaza alfabetizarea financiara si dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul copiilor din ciclurile primar si gimnazial. De asemenea, acest program sprijina si integrarea tinerilor aflati la varsta la care trebuie sa paraseasca orfelinatele sau centrele de plasament. In Romania, CTP ofera sustinere financiara  organizatiei non-guvernamentale Hospice Casa Sperantei, pionier al serviciilor medicale paliative pe piata locala, care ingrijeste peste 4.000 de pacienti anual, in Bucuresti, Brasov si Fagaras.

Articole similare

Ad