Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement

CTP livrează cel mai mare depozit farmaceutic din România

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, a livrat un depozit built-to-suit (personalizat) cu o suprafață de aproximativ 35.000 m2 pentru A&D Pharma – Dr.Max Group, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală de Est. CTPark Mogoșoaia este amplasat pe Șoseaua de Centură a Capitalei și consolidează portofoliul CTP România de peste 2,1 milioane m2 în total, dintre care 1,5 milioane m2 sunt în București.

„Cooperarea noastră cu A&D Pharma – Dr.Max Group a început în 2020 și în mai puțin de doi ani, am livrat cu succes peste 45.000 m2 în două locații, București și Sibiu, CTPark Mogosoaia fiind cu siguranță un depozit flagship atât pentru noi, cât și pentru A&D. Pharma – Dr.Max Group. Este cel mai mare depozit farmaceutic din România, livrat în timp record și în bugetul stabilit, conform standardelor și calității recunoscute ale CTP”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

CTPark Mogoșoaia este amplasat pe Centura Bucureștiului, la mai puțin de 10 km distanță de Piața Victoriei și la mai puțin de 5 km de nodul intermodal de la Străulești, beneficiind de accesibilitate si vizibilitate ridicate. Aeroportul Internațional Băneasa – Aurel Vlaicu și Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Bucureşti – Otopeni se află, de asemenea, în apropierea proiectului, la mai puțin de 15 km distanță.

„Cu peste 4.500 de farmacii deservite în toată țara și peste 200 de milioane de unități procesate anual, capacitatea de depozitare și calitatea spațiilor sunt esențiale pentru businessul nostru. Continuăm să investim pe termen lung și să ne dezvoltăm pentru a răspunde nevoilor pacienților și partenerilor noștri. Cu o investiție de peste 30 de milioane de euro, noul centru logistic național este un proiect de ultimă generație, fiind prima linie de colectare semiautomată pe distribuția de produse farmaceutice și unul dintre cele mai mari depozite farmaceutice din Europa Centrală și de Est”, a afirmat Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma – Dr.Max Group.

Articole similare

Ad
Ad