AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

DACHSER își extinde operațiunile logistice în Germania

Furnizorul de logistică DACHSER a început operațiunile de extindere pentru două centre de distribuție în Germania, unul în Magdeburg, pe o suprafață de 40.000 m2, iar celălalt în Erfurt, care este compus din două hale de 10.000 m2 fiecare.

La centrul de distribuție din Magdeburg operațiunile de extindere au început la mijlocul lunii februarie. Aici compania oferă servicii de logistică pentru clientul său Globus Baumarkt și alte companii din regiune. Această expansiune a creat 40 noi locuri de muncă. Unul dintre depozite a fost conceput special pentru depozitarea și manevrarea produselor alimentare și non-alimentare și acoperă aproximativ 8.000 m2. Al doilea depozit, pentru activități de logistică contractuală are o suprafață de 32.000 m2.

Prin această extindere, biroul și spațiul social de la centrul de distribuție Magdeburg acoperă acum aproximativ 1.880 m2. Există, de asemenea, încă 3.000 m2 spațiu de depozitare în exterior, adiacent amplasamentului. Incluzând centrul de distribuție aflat la 40 de kilometri distanță în Oschersleben, centrul logistic din Magdeburg al DACHSER oferă un total de 55.000 m2 pentru operațiuni logistice și spațiu pentru a găzdui aproximativ 80.000 de paleți.

De asemenea, compania a început extinderea pentru un alt centru logistic, cel de la Lützer Feld din Arnstadt (Erfurt). Două hale, fiecare cu 10.000 de m2 de spațiu de depozitare, care oferă spațiu suplimentar pentru 20.300 de paleți și 8.500 de m2.

Articole similare

Ad
Ad