Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Dachser sarbatoreste 10 ani pe piata din Romania

In anul 2009, Dachser a decis consolidarea retelei sale europeane, deschizand trei agentii regionale in Romania, la Bucuresti, Arad si Brasov. Dachser Romania si-a inceput astfel activitatea cu 22 de angajati (dintre care 16 isi dovedesc fidelitatea si in prezent) si o cifra de afaceri de 300.000 EUR.
In 2011, compania inaugureaza la Ploiesti, un depozit unic, dedicat marfurilor periculoase, avand un nivel de siguranta peste cerintele momentului respectiv, astfel incat astazi indeplineste pe deplin cerintele Directivei Seveso III (Directiva 2012/18/UE).

In prezent, cu un efectiv de 90 angajati, Dachser Romania a inregistrat la nivelul lui 2018, o cifra de afaceri de cca. 18,5 milioane EUR si livreaza anual aproximativ 140.000 partide de marfa corespunzator a 148.000 de tone.
Mediul economic imprevizibil si presiunea concurentei au unit echipa si au potentat increderea dintre oameni. „Succesul nostru se bazeaza pe efortul echipei. Pe viitor, atat Dachser in Europa, cat si Dachser Romania depun eforturi in dezvoltarea tehnologiilor avansate in predictia traficului si solutii de economisire a resurselor, folosind concepte alternative pentru a mentine servicii de inalta calitate pentru clientii nostri“, a declarat Traian Dumitrescu, Managing Director, Dachser Romania. Cooperarea in cadrul retelei Dachser dintre oamenii cu caractere distincte, care impartasesc aceeasi misiune si aceleasi valori, face ca toate provocarile sa fie rezolvate.
Dachser, companie de familie cu sediul in Kempten, Germania, ofera servicii logistice complete in domeniul transportului si depozitarii, precum si servicii specifice adaptate cerintelor clientilor, segmentate in doua divizii: Dachser Air&Sea Logistics (pentru transporturi aeriene si navale) si Dachser Road Logistics (pentru transporturi rutiere). Cea de a doua divizie este compusa din doua sub-divizii: Dachser European Logistics (ofera servicii logistice pentru marfuri generale) si Dachser Food Logistics (ofera servicii logistice pentru produse alimentare). Serviciile suplimentare de contractare si solutiile specifice diferitelor ramuri ale industriei intregesc portofoliul companiei. O retea compacta de distributie, atat pe teritoriul Europei, cat si in afara ei, si sistemul integrat IT, fac posibila punerea la dispozitia clientilor a unor solutii logistice inteligente la nivel mondial.
Datorita celor aproximativ 30.609 angajati in 399 locatii din lume, Dachser a inregistrat in 2018 o cifra de afaceri de 5,6 miliarde EUR. Furnizorul de servicii logistice a numarat in acelasi an, 83,7 milioane livrari marfuri, cantarind 41.3 milioane tone. DACHSER este astazi reprezentat in 44 de tari.

Articole similare

Ad
Ad