Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dacia lanseaza Logan Stepway

Dacia lanseaza Logan Stepway, despre care spune ca are un design modern si atragator, la preturi cuprinse intre 10.250 Euro (TVA inclus), pentru varianta echipata cu motorul TCe 90, si 12.150 Euro, pentru varianta Blue dCi 95. Modelul poate fi comandat incepand de astazi, 14 noiembrie.
Noile versiuni se remarca prin elementele de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway. Aspectul robust este subliniat atat de protectiile laterale specifice, de culoare neagra, de ornamentele cu aspect cromat, dispuse in partea inferioara a barelor de protectie fata si spate, cat si de jantele de 16‘’ Flexwheels, se arata intr-un comunicat de presa al constructorului de la Mioveni.

Interiorul, spatios si primitor, dispune de o tapiterie specifica, in doua nuante de gri. Denumirea Stepway se regaseste atat pe spatarele scaunelor, cat si in partea de jos a volanului imbracat in piele. Confortul oferit este subliniat de prezenta unei game largi de echipamente, printre care sistemul de navigatie MediaNav, cu ecran tactil de 7‘’, oglinzile reglabile electric, cu dejivrare, sistemul cruise control sau asistenta la parcarea cu spatele.
Evident, noul Logan Stepway asigura un spatiu generos pentru toti ocupantii sai si pentru bagajele acestora, volumul portbagajului situandu-se printre cele mai bune din segment (510 litri, cu posibilitatea de a ajunge la 1.257 litri in cazul in care bancheta spate este rabatata).
Modelul este disponibil in 3 variante de motorizare, una pe benzina TCe 90, si doua motoare diesel – Blue dCi 75 si Blue dCi 95. Logan Stepway poate fi comandat incepand din 14 noiembrie 2019, in exclusivitate prin intermediul platformei de vanzari online (https://vanzari.dacia.ro/). Din luna decembrie, modelul va fi disponibil si in reteaua Dacia din intreaga tara.
Preturile sunt cuprinse intre 10.250 Euro (TVA inclus) pentru varianta echipata cu motorul TCe 90, si 12.150 Euro, pentru varianta Blue dCi 95. Pentru lansare, clientii persoane fizice pot beneficia prin Dacia Finance de oferta speciala de finantare, cu dobanda 0% si o rata lunara incepand de la 99 Euro (TVA inclus).

Articole similare

Ad
Ad