Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF introduce programul Ready to Go

DAF introduce Ready to Go, un program prin care fiecare operator care are nevoie direct de vehicule specifice se poate baza pe cea mai buna selectie de vehicule populare pre-configurate si gata construite. In acest moment stocul de camioane de 100 de unitati, insa numarul va creste pe masura ce programul se va extinde in Europa.
Pentru cele mai populare camioane rigide, cum ar fi mixerele sau basculantele, DAF a creat un stoc gata de exploatare. Programul Ready to Go este deja disponibil in anumite tari, iar modelele pot fi vazute printr-o functie de cautare intuitiva pe site-ul national DAF Trucks. Comanda se poate face prin distribuitorul local, indiferent de unde s-ar putea afla camionul in Europa. „Dupa verificarea specificatiilor, livrarea are loc intr-un aviz scurt. Toate rigidele pre-configurate aflate pe stoc dispun caroserii specifice industriei de la producatori de top“, precizeaza DAF intr-un comunicat.


 

Stocul de camioane Ready to Go este de 100 de vehicule, insa cifra va creste pe masura ce programul se va extinde in toata Europa. Noul program este disponibil in prezent in Germania, Italia, Olanda, Belgia, Franta, Polonia, Cehia si Slovacia.

Articole similare

Ad