Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF Trucks, premiată cu trofeul International Truck of the Year 2022 la Gala Tranzit

Așa cum era de așteptat după un an pandemic în care ne-am întâlnit doar în format online, Gala Tranzit 2021 organizată la Cluj pe 10 decembrie a atras un public numeros, deopotrivă transportatori și furnizori de soluții din industrie. Participanții la eveniment au avut ocazia să vadă, în premieră pentru România, noua generație de camioane DAF, distinsă cu trofeul International Truck of the Year 2022, ocazie cu care  reprezentanții DAF și TH Trucks, unicul dealer DAF pe plan local, au primit o replică a trofeului recent câștigat.

Gala Tranzit a reprezentant cel mai bun prilej pentru a sărbători Camionul Anului 2022 alături de managerii companiilor de transport prezente la Cluj. La startul serii festive, imediat după decernarea trofeelor privind eficiența în transporturi, reprezentanții DAF Trucks – Jan van Keulen și Matthijs Bax, alături de Adrian Gorcea, COO TH Trucks România, au primit o replică a trofeului ITOY 2022 din partea Marilenei Matei, reprezentantul revistei Tranzit în juriului International Truck of the Year pentru România încă din anul 2006.

„După 7 ani în care DAF a reușit să aducă cele mai bune inovații, ați putut vedea la această ediție a Galei Tranzit noua generație DAF, care semnifică faptul că alături de noi începe viitorul“ – Adrian Gorcea, COO TH Trucks.

„Suntem foarte mândri că am reușit să câștigăm acest trofeu și mulțumim și reprezentantului juriului din România, este o mare realizare a echipei din Eindhoven și abia așteptăm să ne folosim de imaginea acestui premiu pentru clienții noștri din România. Mulțumim foarte mult“ – Jan van Keulen, Managing Director DAF Sales Operations.

În pregătirea noii generații formată din trei versiuni de cabină, DAF a profitat de noile reglementări UE privind masele și dimensiunile și a lansat un camion ce îmbunătățește semnificativ aerodinamica, eficiența în consumul de carburant, siguranța și confortul pentru șofer. În timpul recentelor teste de rulare extinse în Spania și Europa Centrală, unde și revista Tranzit, în calitate de membru în juriul IToY, a participat, am putut aprecia nivelul de vizibilitate directă excepțional oferit de parbrizul mare și curbat, de geamurile laterale coborâte și fereastra cu vedere la bordură. Împreună cu sistemul de camere care înlocuiește oglinzile retrovizoare tradiționale și noua cameră de vizualizare a colțului din dreapta jos, toate aceste caracteristici oferă o vizibilitate excelentă de jur împrejur, protejând pietonii și bicicliștii.

Juriul IToY a apreciat, de asemenea, și performanța noilor sisteme de propulsie bazate pe motoarele Paccar MX-11 și MX-13, cuplate la cutia de viteze automată TraXon și caracteristicile avansate ale sistemului Cruise Control predictiv cu funcționalități extinse Eco-Roll.

Noua generație de camioane DAF va rămâne în istorie drept prima generație de camioane ce a folosit avantajul lungimii permise de noua lege a maselor și dimensiunilor, aducând importante avantaje pentru calitatea vieții la bord.

https://traficmedia.ro/gala-tranzit-2021/

Articole similare

Ad