Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker creste numarul de zboruri dintre China si Europa

Expeditorul raporteaza o cerere puternica a exporturilor din China, care raman la un nivel foarte ridicat pentru a treia luna consecutiva. Prin urmare, DB Schenker a decis sa creasca numarul de transporturi dintre China si Europa. Intr-o nota consultativa adresata clientilor, grupul german a declarat ca a adaugat un al treilea zbor saptamanal B47-400F in cooperare cu Icelandair, de la Nanjing la Munchen, care va permite o imbunatatire a procesului de manipulare din cauza congestionarilor din ultimele doua saptamani din depozitele aflate in terminalele aeroportului din Shanghai. Pe langa aceasta noua solutie, DB Schenker conecteaza acum Europa de doua ori pe saptamana cu Australia prin noile sale operatiuni de zbor prin Chicago. Pe langa serviciul Europa-China-Europa, DB Schenker opereaza si chartere programate pe urmatoarele rute: Hong Kong-Europa, China-SUA, Europa-SUA-Europa, SUA-Australia si Europa-India-Europa.
La inceputul acestei luni, DB Schenker a inceput un program de cel putin 45 de zboruri de marfa care leaga Shanghai, Munchen si Chicago, folosind trei avioane B767 de pasageri din flota Icelandair.
Cea mai recenta analiza a pietei de transport aerian a grupului Agility, realizata pe baza datelor de la Seabury, arata ca, din cauza congestionarii aeroporturilor, cresterea capacitatii de transport maritim din China este incetinita. Printre aeroporturile cele mai afectate de congestie se numara Aeroportul International Shanghai Pudong (PVG) si Aeroportul International Chongqing Jiangbei (CKG). Potrivit Seabury, capacitatea globala de incarcare aeriana globala este in prezent cu aproximativ 28% sub nivelurile din aceeasi saptamana din 2019. Capacitatea transpacifica este „plana” in comparatie cu anul trecut, dar cea dintre Asia si Europa ramane cu 10% sub nivelul capacitatii din 2019.

Articole similare

Ad