Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker primește certificarea GDP pentru 150 de unități operaționale și ridică standardele în logistica medicală

  • Foto: DB Schenker

DB Schenker și-a consolidat angajamentul față de calitatea excelentă și conformitatea serviciilor în lanțurile de aprovizionare farmaceutice, obținând certificări GDP (Bune Practici în Distribuție) pentru un total de 157 de unități operaționale. Portofoliul DB SCHENKER | life+ acoperă acum piețele cheie din America, Europa și Asia, situându-se ca un jucător de încredere în comerțul global de bunuri medicale.

DB Schenker se distinge prin capacitatea sa de a deservi 80% din fluxurile globale de produse medicale prin intermediul stațiilor certificate, ceea ce îl poziționează în vârful celor mai ample rețele logistice conforme cu GDP.

Conformitatea cu standardele stricte de bune practici în distribuție este esențială pentru sectorul medical, iar certificările GDP atestă angajamentul DB Schenker pentru integritatea și calitatea produselor farmaceutice pe întregul lanț de aprovizionare. Sistemul Global de Management al Calității în Domeniul Medical al DB Schenker se conformează normelor GDP ale UE și OMS, asigurând respectarea reglementărilor prin intermediul unei directive interne referitoare la managementul calității în domeniul medical, fundamentul serviciilor DB SCHENKER | life+.

DB Schenker vizează extinderea rețelei sale de locații certificate conform standardelor GDP, analizând în mod constant nevoile clienților săi. În lunile următoare, compania plănuiește certificarea a peste 180 de noi locații, consolidându-și poziția ca furnizor global de servicii logistice conforme cu cele mai exigente standarde.

„La capătul fiecărui lanț de aprovizionare din sectorul medical se află un pacient. De aceea, ne asigurăm că produsele medicale sunt depozitate și livrate în conformitate cu cele mai înalte standarde din domeniu. Odată cu certificarea GDP acordată unităților noastre operaționale, atingem o bornă extrem de importantă a călătoriei noastre și ne reiterăm angajamentul față de excelența în logistica farmaceutică.”,

a precizat Veronique Dameme, Head of Global Vertical Market Healthcare la DB Schenker.

Articole similare

Ad