Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker reia transporturile terestre către Regatul Unit

DB Schenker a reluat din 21 ianuarie transporturile terestre către Marea Britanie, după o suspendare temporară care a avut ca scop eficientizarea modului de obţinere a documentelor vamale. Suspendarea a devenit necesară după ce identificase o serie de probleme semnificative legate de conștientizarea pieței și complexitatatea vamală impusă de Brexit. „Reluarea serviciului a fost posibilă prin colaborarea strânsă cu partenerii noștri comerciali în vederea colectării contactelor end to end și informațiilor vamale, esențiale pentru vămuire”, explică Cyrille Bonjean, directorul departamentului de transport terestru al DB Schenker.

DB Schenker a informat clienții că expedierile către Marea Britanie vor fi acceptate și colectate numai dacă au fost primite și sunt corecte documentele minim necesare pentru exportator și importator. Pentru a-și sprijini clienții, DB Schenker furnizează un document cuprinzător care descrie informațiile minime necesare care trebuie să însoțească fiecare transport către Marea Britanie.

Companiile europene și clienții lor din Marea Britanie pot găsi, de asemenea, toate informațiile necesare și modelele documentelor vamale pe site-ul DB Schenker, iar clienții pot contacta reprezentanții de vânzări și servicii pentru clienți pentru informații suplimentare.

DB Schenker continuă să-și încurajeze clienții din UE să-i sfătuiască pe importatorii lor din UK să se angajeze pe deplin în procesele de import necesare pentru accelerarea livrărilor. „DB Schenker a optat pentru asigurarea transparenței, comunicând activ multiplele provocări privind documentele vamale cu care se confruntă industria europeană și britanică. Luând decizia grea de a suspenda expedierile pentru o perioadă scurtă de timp, am reușit să ne protejăm rețeaua de transport de potențialele retrageri care afectează platformele de transbordare din întreaga Europă.”

Articole similare

Ad