Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker transferă serviciul Full Load către DB Cargo

Soluțiile de încărcare completă ale DB Schenker sunt transferate către DB Cargo, care își extinde poziția de furnizor european de logistică feroviară, în timp ce DB Schenker investește în economiile cu creștere rapidă din lume.

Dr. Sigrid Nikutta, membru al Consiliului de administrație pentru transportul de marfă la Deutsche Bahn și președinte al Consiliului de administrație la DB Cargo: “Devenim o companie de logistică feroviară cu calea ferată în centrul ei! Datorită nivelului ridicat de expertiză al colegilor noștri de la FLS, se pot găsi soluții logistice și de servicii personalizate pentru fiecare client în parte. Astfel, clienții primesc o valoare adăugată reală în lanțul lor de aprovizionare ecologic. Și, în același timp, își păstrează persoanele de contact în care au avut încredere de-a lungul anilor. Sunt încântat de acest nou pas în strategia noastră de creștere “Strong Cargo”.”  

Christian Drenthen, membru al Consiliului de Administrație pentru transporturi terestre la DB Schenker, declară: “Sunt foarte mândru de transformarea de succes pe care am realizat-o cu unitatea FLS. Aceasta se află astăzi într-o poziție fantastică pentru a-și continua calea de creștere în cadrul rețelei europene a DB Cargo. Suntem încântați să ascuțim și să extindem expertiza DB Schenker în domeniul transportului terestru atât în Europa, cât și la nivel global.”

Înființată în 2019, FLS s-a ocupat de fluxuri de volum mare de încărcături complete în cadrul rețelei europene de transport terestru a DB Schenker. FLS oferă transporturi door-to-door sigure și flexibile pe cale terestră, feroviară sau navală, inclusiv conexiunile feroviare și shortsea ale DB Schenker în Eurasia. Serviciile suplimentare includ despachetarea și reambalarea, cross-docking, depozitarea, dotarea cu personal a containerelor, precum și turnul de control și serviciile de vizibilitate. Odată cu adăugarea operațiunilor FLS, DB Cargo va dobândi acces la clienți din industria bunurilor de consum și din alte industrii, precum și expertiză suplimentară în domeniul soluțiilor multimodale door-to-door.

Transferul implică Transa Spedition GmbH, Hangartner Terminal S.r.l. și majoritatea departamentelor europene de soluții multimodale ale DB Schenker. În viitor, toate serviciile vor fi oferite de DB Cargo și DB Schenker în parteneriat strâns.

Divizia FLS s-a separat în cadrul DB Schenker din 2019, ocupându-se de fluxuri de volum mare de încărcături complete. FLS oferă transporturi door-to-door sigure și flexibile pe cale terestră, feroviară sau navală, inclusiv conexiunile feroviare și shortsea ale DB Schenker în Eurasia.

Cu peste 74.500 de angajați în peste 2.100 de locații din mai mult de 130 de țări, DB Schenker este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice din lume. Compania operează servicii de transport terestru, aerian și maritim și oferă, de asemenea, soluții complete de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare global dintr-o singură sursă. În 2022, DB Schenker sărbătorește cea de-a 150-a aniversare a companiei.

DB Cargo AG este divizia de transport de marfă a Deutsche Bahn și cea mai importantă companie feroviară de transport de marfă din Europa. Peste 30.000 de angajați transportă aproximativ 20.000 de trenuri pe săptămână prin 18 țări din Europa plus China, înlocuind anual până la 22 de milioane de curse de camion. Astfel, trenurile de marfă de la DB Cargo economisesc deja șapte milioane de tone de CO2 pentru mediu. Aproximativ 60% din transporturile feroviare traversează cel puțin o graniță națională din Europa. DB Cargo are cea mai mare performanță de transport din Europa și cele mai multe conexiuni cu clienții, aproximativ 4.200. Cu aproximativ 78.000 de vagoane de marfă și 2.700 de locomotive, DB Cargo deține cea mai mare flotă de vehicule feroviare din Europa.

Articole similare

Ad