Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Deloitte România numește trei parteneri în echipa de management

Deloitte România, una dintre cele mai mari firme de servicii de audit, consultanță fiscală și juridică, consultanță financiară și managementul riscului din țara noastră, anunță promovarea lui Andrei Cozachevici și a lui Răzvan Ungureanu în funcția de parteneri în cadrul practicii de audit și servicii conexe, precum și a lui Marius Vasilescu în cea de partener în practica de consultanță financiară, începând cu luna iunie 2023.

Andrei Cozachevici, Partener Audit și Servicii Conexe, are o experiență profesională de peste 18 ani. A condus proiecte complexe de audit, precum și proiecte de audit pentru companii antreprenoriale de renume. De asemenea, are o experiență vastă în diverse industrii, cu specializare în agricultură, jocuri de noroc, sănătate și industria petrolieră. Este membru al Asociației Contabililor Certificați din Marea Britanie (ACCA), al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), al Autorității de Supraveghere Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS) și al Corpului Experților și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Răzvan Ungureanu, Partener Audit și Servicii Conexe, face parte din echipa Deloitte din 2008, când s-a alăturat ca proaspăt absolvent. De-a lungul anilor, a coordonat diverse proiecte complexe pentru companii active din industrii, precum energie și resurse și produse de consum. Este membru al Asociației Contabililor Certificați (ACCA), al Corpului Experților și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Autorității de Supraveghere Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS).

Marius Vasilescu, Partener de Consultanță Financiară, are o carieră de peste 21 de ani, s-a alăturat echipei Deloitte în 2014 și a contribuit la creșterea practicii de evaluare și modelare financiară, cu ajutorul experienței sale în evaluarea activelor și a afacerilor, în studii de fezabilitate financiară și în pregătirea planurilor de business. A lucrat cu companii din toate industriile, în special din domeniul energiei și resurselor și din sectorul bancar. Este membru al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR), al Asociației Contabililor Certificați (ACCA), al Corpului Experților și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

„În domeniul nostru, ne bucurăm de privilegiul de a genera un impact care este nu doar semnificativ și durabil, ci și foarte personal, întrucât ne deservim în mod direct clienții și contribuim prin abilitățile, valorile și pasiunile noastre. Dezvoltarea de profesioniști la cele mai înalte niveluri de competență, de integritate și de angajament este una dintre contribuțiile fundamentale pe care le avem în mediul de business și în societate în ansamblu. Primirea unor astfel de profesioniști în grupul de parteneri în fiecare an este cea mai mare satisfacție. Sunt încrezător că Andrei, Răzvan și Marius vor continua să deservească clienții cu distincție și să inspire colegii să genereze un impact semnificativ.”,

a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Articole similare

Ad