Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

DHL Express România primește certificarea „Great Place to Work“

DHL Express Romania a primit pentru a doua oară consecutiv certificarea Great Place to Work, o realizare extrem de importantă pentru companie. Rezultatul vine ca urmare a feedback-ului primit de la 76% din angajați, în urma completării unui chestionar cu peste 60 de întrebari, colectat și interpretat cu ajutorul unei metodologii riguroase a companiei Great Place to Work.

Studiul atestă faptul că 8 din 10 angajați au o experiență pozitivă constantă la locul de muncă.  Metodele de evaluare sunt bazate pe criteriul principal al încrederii, analizând relația angajaților cu conducerea, cu ceilalți angajați și cu propriul loc de muncă.

Great Place to Work este autoritatea globală care analizează cultura companiilor, experiența angajaților și comportamentul de leadership dovedit, care conduce la creșterea afacerii și inovație. „Acest certificat ne deosebește, dar ne și responsabilizează, întrucât astăzi liderii trebuie să creeze o cultură extraordinară, un scop, să ofere încredere, să sprijine inovația, diversificarea și incluziunea pentru toți. Companiile de succes sunt cele care creează un mediu în care talentele se pot dezvolta și pot contribui la creșterea companiei”, a spus Agnieszka Blas, Director General DHL Express Romania.

Articole similare

Ad