Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DISTRIBUTIE USOARA / MERCEDES-BENZ

Pentru segmentele de distributie si transport persoane de pana la 3,5 t sunt disponibile Vito si Viano, cu mici retusuri ale caroseriei, sasiului si suspensiilor, cu motor de 95-258 CP, cu Start&Stop si cu materiale de calitate superioara la interior. La Viano se foloseste furnir sau piele, peretii compartimentului de bagaje fiind acoperiti cu tapiterie. Sasiul nou creste confortul la rulare, precum si sarcina utila admisibila, care ajunge acum la 1.100 kg in total (din 3,05 t masa maxima autorizata).
 

Divizia de autovehicule comerciale usoare Mercedes-Benz propune, de anul trecut, noul Sprinter, despre care puteti citi mai multe in articolul dedicat vanurilor lansate in 2013.
Mercedes-Benz mai propune Citan (derivat de la „city“ si „titan“), realizat in colaborare cu Renault, care a suferit insa modificari la designul frontal si cel din spate – pentru a incadra modelul in familia de utilitare Mercedes-Benz – dar si la sasiu, axe, suspensii, motor si transmisie.
Functiile de control si calitatea materialelor la interior sunt de acelasi nivel de calitate ca al celorlalte vanuri Mercedes-Benz, iar panoul de bord prezinta similitudini cu cel al modelului francez, forma volanului fiind specifica insa MB. Desi are scaune diferite si un instrumentar de bord si butoane imprumutate de la celelalte vehicule Mercedes, panoul de bord si usile laterale sunt din aceleasi materiale, cu deosebirea ca panoul bordului a fost putin schimbat.
Citan este disponibil ca furgon, mixto si combi, cu lungimi de 3,94 m (compact), 4,32 (lung) si 4,71 m (extralung), cu volume de 2,4, 3,1, respectiv 3,8 m3, si cu sarcini utile de 500, 650, respectiv 800 kg.
Citan Mixto cu cinci locuri poate avea bancheta din spate rabatabila si o plasa de separare a compartimentului de marfa, oferind posibilitatea de a opta pentru doua usi culisante.
Mixto este bazat pe varianta extralunga, in timp ce al treilea model de baza (combi) este configurat la fel, dar cu ampatament lung. In functie de model, …

Articole similare

Ad