Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV are un nou CEO

DKV Mobility Services Group (DKV) il va numi pe Marco van Kalleveen (50) in functia de CEO, incepand cu 1 aprilie 2019. Van Kalleveen il va succeda pe Dr. Alexander Hufnagl, care va parasi Consiliul de Administratie la 1 aprilie 2019 dupa 15 ani la conducerea companiei.
Decizia urmeaza dorinta domnului Hufnagl si are loc in acord reciproc cu actionarii, recunoscatori pentru realizarile sale, se arata intr-un comunicat. Ca nou CEO, van Kalleveen va fi responsabil in special pentru dezvoltarea pietelor si strategie. Impreuna cu ceilalti membri ai Consiliului de Administratie, va contribui la dezvoltarea DKV odata cu strategia sa eficienta de crestere.

Se va pune accentul pe continuarea digitalizarii modelului de afaceri, precum si pe extinderea portofoliului de servicii. van Kalleveen are o experienta vasta de management international si o experienta dovedita in domeniul mobilitatii si logisticii, mai spune sursa citata, care arata ca noul CEO a fost Chief Operating Officer si membru al Consiliului de Administratie al LeasePlan, una dintre cele mai importante companii de leasing de vehicule din lume. Inainte de asta a fost membru al Consiliului de Administratie al TNT Express, furnizor de curierat global si de servicii expres. Si-a inceput cariera in calitate de consultant de management la McKinsey & Company, unde a devenit partener in 2004.

Articole similare

Ad