Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility anunță un parteneriat cu Andamur pentru consolidarea și extinderea prezenței în Spania

  • Foto: DKV

DKV Mobility, furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B în domeniul transportului rutier, cumpără majoritatea acțiunilor filialei de carduri pentru carburant Andamur Road Solution PRO, S. L., unul dintre principalii furnizori de servicii de transport rutier din Spania.

Scopul parteneriatului este consolidarea și extinderea prezenței pe piață, precum și creșterea bazei de clienți a DKV Mobility în Spania. DKV Mobility va avea o participație majoritară în Road Solution PRO, S. L., filiala ce gestionează întreaga activitate a Andamur din sectorul cardurilor de carburant, al soluțiilor de taxare și al rambursării de TVA. În același timp, compania Road Solution PRO, S. L. își va consolida strategia de creștere a companiei, cât și dezvoltarea și extinderea liniei de afaceri a zonei de servicii Andamur.

Companiile au decis să nu dezvăluie valoarea totală a tranzacției. În plus, cooperarea depinde de aprobarea autorităților antitrust.

Mai multe informații pot fi găsite pe www.dkv-mobility.com.

„Andamur se poate lăuda cu o poveste de creștere impresionantă. În 1987, compania a pornit de la zero cu doar 3 angajați și a devenit un jucător bine poziționat pe piața spaniolă cu peste 700 de stații partenere. Suntem mândri că avem șansa de a deveni acționari ai filialei de carduri pentru carburant Road Solution PRO, S. L.. Acum, avem ocazia de a forma un parteneriat strategic cu familia López Sánchez pentru a face împreună următorul pas spre un viitor de succes.”,

a declarat Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility, potrivit unui comunicat de presă.

„Sunt convins că acest parteneriat va pune bazele unui parteneriat prosper. DKV Mobility și Andamur împărtășesc aceleași valori și vor asigura menținerea și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților și a nivelului de încredere atins de-a lungul deceniilor. Suntem încântați de acest parteneriat încheiat cu liderul pieței europene.”,

a completat Miguel Ángel López Sánchez, CEO Andamur.

Articole similare

Ad