Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Utilizatorii de carduri Up Cadou pot alimenta acum in benzinariile OMV Petrom

Up Romania, unul dintre principalii emitenti de beneficii si solutii pentru piata muncii din Romania, a incheiat un parteneriat cu OMV Petrom, care va permite utilizatorilor de carduri Up Cadou alimentarea in cele 568 de benzinarii OMV si Petrom din Romania.
Up Romania si OMV Petrom au un parteneriat reusit inca din 2015 pentru acceptarea tichetelor cadou pe hartie. Extinderea acestei colaborari pentru cardul cadou reflecta tendinta utilizatorilor de a migra spre varianta digitala a tichetului cadou, Up Romania inregistrand in acest sens un numar foarte mare de cereri din partea beneficiarilor pentru a putea folosi cardul Up Cadou in statiile de alimentare OMV si Petrom. De altfel, peste 70% dintre companiile client Up Romania care acorda beneficii au intentia de a trece de la hartie la carduri in urmatoarea perioada.
De asemenea, Up Romania si OMV Petrom, prin intermediul platformei Up Achizitii, au un parteneriat din 2019 care le ofera companiilor client, in special IMM, carduri de carburant ce le aduc numeroase beneficii: reduceri la pompa, carburant de cea mai buna calitate si o retea extinsa de benzinarii in toata tara. 
“Daca facilitatea de card carburant oferit IMM prin platforma Up Achizitii a venit ca raspuns la dificultatea afacerilor mici si mijlocii de a-si gasi furnizori potriviti la preturi avantajoase, utilizarea cardului Up Cadou pentru alimentarea in benzinariile OMV Petrom vine in intampinarea tuturor utilizatorilor nostri care in vara aceasta vor porni la drum. Cum este sezonul vacantelor, beneficiarii de carduri Up Cadou vor profita la maximum de aceasta noua posibilitate”, a declarat Elena Pap, director general Up Romania si director regional Up Group. 
Tichetele si cardurile Up Cadou pot fi acordate de catre orice companie, indiferent de marimea acesteia, iar acestea sunt neimpozabile atat pentru angajati, cat si pentru copiii minori ai acestora, daca suma acordata nu depaseste 150 de lei de persoana. In plus, valorile acordate in tichete cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii. 

Articole similare

Ad