Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV asigura decontarea noii taxe de drum din Bulgaria

Clientii pot comanda pe platforma DKV dispozitivul de bord, tichetul relational sau e-vinieta pentru taxa de drum din Bulgaria, anunta DKV Euro Service.
Bulgaria a introdus un nou sistem de taxare bazat pe satelit pentru autostrazi si drumuri nationale de la 1 martie. Toate vehiculele sunt supuse taxelor de drum in Bulgaria. In prezent, clientii DKV Euro Service pot rezerva usor unitatea de bord a operatorului de taxare si tichetul relational prin intermediul platformei de comanda DKV. 
Unitatea de bord este destinata in principal conducatorilor auto cu vehicule de peste 3,5t care tranziteaza des Bulgaria. Astfel, transportatorii beneficiaza de o lichiditate crescuta deoarece, datorita procedurii de plata, trebuie sa plateasca taxele de drum dupa calatorie. Soferilor care tranziteaza ocazional Bulgaria li se recomanda achizitionarea unui tichet relational. Calculul taxelor variaza in functie de numarul de kilometri parcursi, clasa de emisii, numarul de osii, greutatea vehiculului, daca este camion sau autocar si categoria drumului. La o data ulterioara, va fi posibila si rezervarea e-vinietelor pentru vehicule de pana la 3,5t prin intermediul portalului de inregistrare DKV.

Articole similare

Ad