Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Euro Service Romania are un nou manager general

Schimbare de management in DKV Romania, incepand cu ultimul trimestru al anului, echipa fiind coordonata de catre Catalin Constantinescu, care a preluat functia de General Manager de la Robert Vass. In varsta de 40 de ani, Catalin are experienta de peste 10 ani pe pozitii de middle si top management, castigata in domeniile de logistica, retail si vanzari, in cadrul unor companii multinationale producatoare si distribuitoare de carburanti.
 

„Am acceptat provocarea DKV Romania chiar in anul in care compania aniverseaza 10 ani pe piata locala, ceea ce pentru mine inseamna o provocare in plus prin prisma maturitatii afacerii si a echipei. Alaturi de echipa DKV, care creste constant, sunt convins ca vom dezvolta in continuare serviciile de calitate superioara pe care le oferim clientilor nostri precum si solutiile care le usureaza activitatea peste tot prin Europa”, a declarat Catalin Constantinescu.
Aflat timp de zece ani la conducerea DKV Romania, Robert Vass isi va continua activitatea de coordonare a sucursalei DKV Ungaria. Conform acestuia „decada in care am coordonat DKV Romania a insemnat o perioada fantastica pentru mine. Rezultatele importante ale companiei pe plan local nu ar fi fost posibile fara aportul semnificativ al fiecarui om din echipa, fara dedicarea, motivarea si ambitia de care au dat dovada toti colegii. Astazi, DKV Romania este foarte cunoscuta local, recunoscuta ca un concurent puternic de catre competitie si apreciata de catre clienti.”

Articole similare

Ad