Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV isi extinde reteaua de alimentare cu statiile LIQVIS LNG

Clientii DKV Euro Service pot de acum sa alimenteze cu gaz natural lichefiat fara numerar la statiile LIQVIS LNG. Compania a deschis deja prima statie LNG in Grünheide (Mark), langa Berlin, iar o a doua statie la Lohfelden, in districtul Kassel, va fi prima dintr-o serie de puncte care vor urma la inceputul anului 2020. LIQVIS se pregateste sa deschida alte statii in diferite regiuni, inclusiv Bönen, Hamburg si Hanovra. DKV are in acest moment peste 60 de statii LNG partenere in Europa. „Importanta LNG creste rapid. In plus fata de cresterea cererii in Germania, am primit solicitari de la transportatori straini care tranziteaza tara si care sunt interesati de LNG datorita exceptiilor de la plata taxelor pentru camioanele pe LNG”, a declarat Sven Mehringer, Director General Fuel&Energy la DKV.

Silvani Cacagno, Director General LIQVIS GmbH a spus ca LIQVIS are in plan sa-si extinda gradual reteaua de statii LNG pentru a raspunde cererii in crestere pentru acest tip de combustibil prietenos cu mediul inconjurator. „Speram ca acceptarea cardurilor DKV va convinge si alte companii de transport sa treaca la LNG. LIQVIS ofera sprijin companiilor care decid sa schimbe la LNG, cum ar fi pregatirea pentru utilizarea statiilor de alimentare.”
Un avantaj cheie al LNG sunt emisiile scazute, in principal particule, oxizi de azot, CO2 si chiar sunetul redus. Valorile pariculelor si NOx raman sub standardul Euro VI. Tehnologia silentioasa a motoarelor pe LNG scade nivelurile de zgomot pentru livrarile efectuate in afara orelor de trafic. Totodata, prin trecerea la LNG, operatorii pot realimenta vehiculele cu o cantitate mare de gaz natural, insemnand ca flotele pot parcurge distante mai lungi.

Articole similare

Ad