Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV lanseaza DKV ECO TRUCKER

DKV Eco Trucker este cea mai noua platforma logistica a DKV, deja integrata in sistemele de telematica TomTom Telematics si STYLETRONIC , fiind in curs de integrare in portalul Mercedes-Benz Truck App . Lansarea pe piata este programata pentru trimestrul al patrulea din 2019.

Platforma ajuta la directionarea soferilor de autovehicule comerciale catre cele mai ieftine statii de alimentare in cel mai economic mod, oferind sfaturi pentru conducerea economica – si incurajeaza acest lucru si printr-un program de bonificare. Domeniul de aplicare a functiilor DKV ECO TRUCKER poate fi configurat usor in baza cerintelor partenerilor si clientilor individuali datorita arhitecturii sale modulare. O versiune beta a DKV ECO TRUCKER va fi prezentata la targul de logistica si transport din München de catre DKV Euro Service (Hala A6, Stand: 303) si partenerii sai (TomTom Telematics: Hala A3, Stand 411/512; Daimler Fleetboard (Hala A6, Standurile 201/302); STYLETRONIC (Hala A3, Standul 537). Lansarea pe piata este planificata pentru al patrulea trimestru al anului 2019. Integrarea in portalul Mercedes-Benz Truck App este in pregatire.
Prin combinarea modulelor de alimentare cu combustibil si de condus, DKV ECO TRUCKER poate realiza economii de combustibil de pana la 15%. Platforma are, de asemenea, un program de recompense pentru a motiva mai bine soferii si pentru a imbunatati loialitatea angajatilor. Aplicatia ruleaza pe toate dispozitivele de navigatie bazate pe seria TomTom Bridge. Acestea includ TomTom Telematics PRO 8270/8275 si, pe viitor, Daimler Fleetboard Dispopilot.guide II.

Articole similare

Ad