AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

DKV Mobility intră în parteneriat cu NewMotion

Charge4Europe (joint-venture-ul dintre DKV și innogy eMobility Solutions) și NewMotion (companie din grupul Shell specializată în soluţii inteligente de încărcare pentru vehicule electrice) au încheiat recent un acord de colaborare, prin care clienţii DKV au acces la 10.000 de puncte de încărcare în Olanda, Germania și Regatul Unit.

„Vedem parteneriatele în roaming ca pe o parte cheie a adoptării masive a vehiculelor electrice. Pentru a convinge oamenii să treacă la un tip durabil de vehicul, trebuie să facem experiența de conducere și de încărcare cât mai simplă posibil. NewMotion, împreună cu compania-mamă Shell, lucrează cu peste 200 de parteneri de roaming, ceea ce contribuie la un acces mai bun la infrastructura de încărcare, un aspect important pentru șoferi atunci când trec la vehicule electrice”, a declarat Melanie Lane, CEO NewMotion.

În ultimii doi ani, Charge4Europe a devenit un jucător de top în domeniul infrastructurii de reîncărcare independente pentru vehicule electrice, oferind acces la punctele de încărcare publice. Prin această extindere, rețeaua de alimentare disponibilă de-a lungul drumurilor numără peste 185.000 de puncte de încărcare în 32 de țări.

Articole similare

Ad