Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility își extinde rețeaua de plăți mobile în Danemarca printr-un parteneriat cu Go’on

DKV Mobility, cel mai important furnizor european de servicii și soluții de plată B2B în domeniul rutier, și-a extins rețeaua de acceptare a plăților mobile în Danemarca.

Potrivit Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility, compania a inițiat un parteneriat cu Go’on în Danemarca. Astfel, clienții DKV Mobility pot efectua plăți pentru tranzacțiile de alimentare cu smartphoneul cu noua funcție de plată DKV APP&GO a aplicației DKV Mobility la 180 de benzinării Go’on din Danemarca.

În plus, funcția de plată DKV APP&GO este disponibilă în aproximativ 3.000 de benzinării în Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Italia, Luxemburg și Olanda.

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-mobility.com.

„Compania operează stații de alimentare foarte atractive, plasate convenabil în toată țara, oferind clienților noștri o cale eficientă pentru a-și efectua plățile, acum și prin intermediul smartphoneului. Cooperăm cu DKV Mobility de mulți ani, prin acceptarea cardului DKV Mobility în benzinării. Să facem trecerea la plățile mobile alături de un partener atât de puternic este un privilegiu pentru noi și suntem entuziasmați de oportunitățile și experiența unică oferite de acest serviciu clienților DKV Mobility.”, a precizat Mick Kjær, Managing Director la Go’on Gruppen A/S.

Articole similare

Ad