Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DPD îşi extinde operațiunile în Arad, București și Brașov

DPD România a închiriat noi spații de depozitare în Arad, București și Brașov, cu o suprafață totală de 5.500 m2. Decizia de extindere a operaţiunilor se bazează pe creşterea pieţei de comerţ electronic, în condiţiile în care Pandemia a forțat tot mai mulți retaileri, care se bazau doar pe magazine fizice, să migreze spre online. De altfel, România ar putea să înregistreze anul acesta cea mai mare creştere pe acest segment din Uniunea Europeană.

Compania de curierat a fost reprezentată în procesul de identificare a celor mai bune soluții pentru extinderea capacității de depozitare, dar și negocierea contractelor de închiriere, de către JLL.

„DPD a investit anul acesta în noi centre de distribuție în orașe importante din România, pentru a asigura un timp de răspuns mai rapid și o acoperire optimă a diferitelor zone din țară. Noile locaţii DPD din orașe cheie, precum Arad, București și Brașov, vin în completarea celor deja existente din Timișoara și Iași“, a declarat Valentin Achim, consultant Industrial Department JLL România, care a negociat din partea DPD contractele de închiriere.

În primele nouă luni ale anului, cererea de spații industriale și de logistică s-a situat la aproape 380.000 m2, din care 46,2% (175.300 m2) au reprezentat tranzacții intermediate de JLL.

Articole similare

Ad