Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DSV construiește depozite cu mai multe etaje în Olanda

DSV începe să construiască două noi depozite hipermoderne în Olanda. Ambele clădiri se caracterizează prin designul lor cu 2 etaje, în care un etaj suplimentar sau un mezanin permite utilizarea maximă a spațiului disponibil – o tendință care este ceva mai avansată la vecinii noștri nordici decât la noi.

Lucrările de construcție încep din această lună în localitatea Horst aan de Maas. Campusul va oferi spații de transbordare, depozitare și birouri pentru clienții și angajații diviziilor Road și Solutions, precum și un centru de servicii comune. Tot aici va fi găzduită și conducerea globală a DSV Solutions, inclusiv departamentele de personal.

Site-ul certificat Breeam Excellent, care este echipat cu panouri solare, are un depozit de peste 34.000 m2 pe 2 etaje, cu peste 8.000 m2 de spațiu de mezanin și 33 de docuri. Zona de încărcare/descărcare de 19.000 m2 va fi dotată cu 128 de docuri. Birourile se vor întinde pe 3 etaje și vor avea o suprafață de peste 7.000 m2, fiind adaptate la combinația contemporană de lucru de la domiciliu și de la birou.

În apropierea Aeroportului Maastricht Aachen (MAA), DSV va începe la sfârșitul lunii februarie construcția unui depozit multi-use de 40.000 m2 cu 4.700 m2 de mezanin, aproape 2.000 m2 de spații de birouri și 22 de docuri. Divizia Air & Sea va continua să își dezvolte activitățile de pe acest site, prin activități de transportul aerian, maritim, feroviar și de curierat.

Acesta din urmă, mai bine cunoscut pe piață sub numele de DSV XPress, va fi mutat de la locația Tasmanweg 2 din Venlo. Divizia de soluții va furniza servicii cu valoare adăugată, cum ar fi depozitarea cu temperatură controlată, reprelucrare, (re)ambalare, etichetare, control al calității și asamblare.

Articole similare

Ad