Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dunlop la Geneva Motor Show 2014

Dunlop are in centrul atentiei, la Salonul International Auto de la Geneva din 2014, pozitionarea sportiva si dinamica a marcii sale. In plus, fata de echiparea noului Mercedes-Benz CLA 45 AMG cu noile anvelope Dunlop Sport Maxx RT, expuse la Geneva, Dunlop a fost recent aprobata ca marca de echipare pe un numar semnificativ de masini AMG de top.
 

Ca urmare a parteneriatului extins si in domeniul curselor, Dunlop este partener tehnic pentru departamentul sport al clientului sau AMG si a oferit anvelope de curse cu un nivel tehnologic avansat pentru modelul Mercedes-Benz SLS AMG GT3, inca din 2011. Numerosele victorii in curse, cum ar fi cursele de la Nürburgring din Campionatul de Anduranta VLN, si coroana de lauri a gloriei obtinuta in cursa de 24 de ore de la Nürburgring din 2013, sunt suficiente dovezi al succesului si ale cooperarii continue dintre cele doua companii.
Astazi, cooperarea dintre Dunlop si Mercedes-AMG traverseaza acum cateva modele de masini. In 2012 noul Mercedes-Benz C 63 AMG Coupé Black Series a fost livrat catre clienti echipat cu anvelope Dunlop Sport Maxx Race ca parte a unui pachet special numit “Track Package”. In 2013 ambele modele A 45 AMG si CLA 45 AMG au fost livrate catre clienti fiind echipate cu anvelope Dunlop’s Sport Maxx RT, echiparea cu aceste anvelope optimizand performanta franarii si facand mai precisa manevrabilitatea noilor modele. In momentul de fata, SLS AMG GT’s "Final Edition" vine si el echipat cu anvelope Dunlop Sport Maxx Race. Pe langa aceste echipari de fabrica, Dunlop furnizeaza deasemenea echipare pentru modele precum ML 63 AMG, SL 65 AMG si CL 63 AMG. Toate anvelopele sunt special livrate de Dunlop pentru Mercedes-AMG si pot fi identificate dupa marcajul "MO" inscriptionat pe anvelope.

Articole similare

Ad