Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ekol achizitioneaza 150 de camioane ecologice Mercedes-Benz Actros

Ekol continua sa-si consolideze flota prin achitionarea a 150 de camioane Mercedes-Benz Actros 1845 LsnRL 4X2, eco-friendly, echipate cu motoare Euro 6, de ultima generatie. La ceremonia de primire a noilor camioane, care a avut loc pe 17 septembrie, au participat Ahmet Musul, chairman Ekol si Levent Demir, general manager procurement, administration and investments. Evenimentul a  fost gazduit de Süer Sülün, CEO Mercedes-Benz Türk, la sediul central Mercedes-Benz din Esenyurt, Istanbul, unde a avut loc si conferinta de presa.
 

Ekol detine in total 5.500 de vehicule in Europa, dintre care 2.000 de camioane grele marca Mercedes-Benz. „Colaborarea dintre Ekol si Mercedes-Benz dureaza deja de 10 ani. Asadar, cunoastem foarte bine calitatea pe care ei o ofera si, de aceea, vom continua sa adaugam in flota noastra mai multe camioane grele marca Mercedes. In urma acestei achizitii, camioanele Mercedes detin o pondere de 90% din flota Ekol. Insa, parteneriatul nostru cu Mercedes-Benz nu se limiteaza la achizitionarea de noi camioane. Inca din 2008, Ekol transporta componente auto ale brandului Mercedes-Benz catre fabricile sale din Europa. Suntem increzatori ca parteneriatul  durabil si profitabil cu Mercedes-Benz Türk va continua si in anii urmatori.”, a explicat Ahmet Musul, chairman Ekol.
Potrivit lui, ?smet Emre, Board Member Gülsoy Otomotiv dealer Mercedes-Benz,  modelul Mercedes-Benz Actros 1845 LSnRL reduce considerabil consumul de combustibil si ajuta la eficientizarea costurilor. Noile camioane se remarca prin costuri de intretinere mai mici cu pana la 20%, performante excelente pe sosea si service la intervale de 120.000 de km. Pe langa valoarea ridicata la revanzare, noul model de camion satisface nevoile utilizatorilor de vehicule grele, oferind confort, siguranta si un design special. „De aceea, Mercedes-Benz a fost prima alegere Ekol in 2008. Contractul de achizitionare propune un pachet complet de servicii, precum mentenanta periodica, repararea pieselor si o garantie extinsa.”

Articole similare

Ad