Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ekol sarbatoreste 5 ani de activitate in Grecia

In 2012, reteaua Ekol Logistics a adaugat filiala Ekol Grecia, la filialele pe care le are in 15 tari. „Suntem prezenti pe piata din Grecia deja de 5 ani si in 2016 am avut o cifra de afaceri de 12 mil de euro. Pentru 2017, estimam o cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro. Astfel, sprijinim nu doar importatorii si exportatorii greci in dezvoltarea afacerii lor, ci si intreaga economie a Greciei.”, a declarat Dimitris Batakis, Country Manager Ekol Grecia.
 

Pana in prezent, Ekol a platit statului elen 2,5 milioane de euro, cuprinzand fonduri de asigurari sociale, contributii salariale si TVA. Pentru Ekol Grecia lucreaza o echipa formata din peste 50 de oameni cu experienta in sectorul logistic. Cifra de afaceri a companiei a crescut in fiecare an cu mai bine de 25%. „In cei 5 ani de activitate, valoarea totala a investitiilor facute de Ekol Grecia a ajuns la 5 milioane de euro. Planuim sa investim alte 2 milioane de euro pentru a moderniza si mai mult facilitatile noastre din Portul Lavrio, dar si sa realizam prima noastra investitie in Grecia intr-o flota proprie, destinata distributiei nationale, proiect ce va fi implementat in viitorul apropiat si a carui valoare va ajunge la 1 milion de euro. Astfel, in anul in care vom sarbatori 10 ani de activitate in Ekol Grecia, ne vom putea mandri cu investitii in valoare totala de 10 milioane de euro” – a adaugat Batakis.
Compania ofera servicii de transport, in principal rutier, catre si dinspre Europa, avand conexiuni cu peste 15 destinatii, facand multe dintre livrari posibile in doar 48-72 de ore. Datorita acestui timp de tranzit scurt, Ekol Grecia contribuie la cresterea afacerilor antreprenorilor greci, intr-un mediu extrem de competitiv. „Unul din obiectivele noastre viitoare este acela de a stabili conexiuni feroviare cu Europa, legand porturile Lavrio si Thessaloniki cu terminalele feroviare din Aspropyrgos si Thessaloniki Port. De asemenea, exista deja stabilita o conexiune saptamanala cu Cipru si planuim sa includem si Israel in aceasta retea, folosindu-ne de porturile din Haifa si Ashdod. Prin largirea gamei de servicii, reusim sa oferim numeroase avantaje clientilor nostri, precum un timp de tranzit mai scurt, mai multe conexiuni si mai multa flexibilitate. Este important de mentionat si faptul ca Ekol Grecia a castigat premiul cel mare la categoria Freight Transport and Freight Forwarding, din cadrul competitiei anuale Transport& Logistics Awards.” – a adaugat Batakis.
Ekol a cunoscut o evolutie rapida in Grecia, avand filiale in Atena si Thessaloniki, cu o capacitate de depozitare de 6.000 mp in zona industriala Aspropyrgos, oferind servicii de transport national si international, precum si servicii de logistica contractuala. Pana la finalul acestui an, Ekol va deschide filiale si in alte orase grecesti, reusind sa ajunga la orice destinatie din Grecia in doar 24 de ore, folosindu-se de propria retea de transport. De asemenea, Ekol Grecia are un punct de lucru si in portul Lavrio, in apropiere de Atena, unde sunt coordonate operatiunile de transport maritim care leaga Grecia de Turcia si Europa prin intermediul portului din Trieste, Italia.

Articole similare

Ad