Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear TPMS menține vehiculele în mișcare

Pentru ca industria de transport să fie mai sustenabilă și mai sigură, toate vehiculele noi vor fi obligate să aibă un sistem TPMS instalat. Noua legislație are drept scop creșterea nivelului de siguranță și reducerea gazelor cu efect de seră. Anvelopele cu nivel incorect al presiunii se uzează mai repede și irosesc combustibil, fiind în același timp expuse riscului de defectare neașteptată. În mod evident, echiparea obligatorie cu TPMS este un pas înainte pentru siguranță și eficiență. Reglementarea va intra în vigoare din iulie 2024 și va afecta toate vehiculele noi M2, M3, N1, N2, N3, O3, O4.

Noul Regulament European privind Siguranța cere ca șoferul să fie alertat cu privire la presiunea scăzută în anvelope.

Cu Goodyear TPMS aveți o imagine de ansamblu asupra nivelului de presiune și temperatură din anvelope. Acest lucru vă va ajuta să luați deciziile adecvate pentru a evita incidentele legate de anvelope și pentru a planifica eficient întreținerea acestora.

Datorită monitorizării și alertelor în timp real, efectuați întreținerea preventivă și puteți rezolva potențialele probleme înainte ca acestea să afecteze performanțele flotei – ținând vehiculele în mișcare mai mult timp.

Companii importante de transport din Europa au redus defecțiunile legate de anvelope cu până la 90% cu ajutorul sistemului TPMS de la Goodyear. Acest sistem inovator care permite monitorizarea stării anvelopelor îi poziționează pe operatori cu un pas înaintea celorlalți, contribuind la sporirea siguranței rutiere, creșterea timpilor de funcționare, reducerea amprentei de carbon, extinderea duratei de viață a anvelopelor și îmbunătățirea gestionării costurilor în creștere ale energiei.

CUM FUNCȚIONEAZĂ GOODYEAR TPMS?

TPMS Goodyear monitorizează constant presiunea și temperatura fiecărei anvelope. Datele sunt transferate direct prin dispozitivul telematic din vehicul, către cloud-ul Goodyear. Datele brute sunt analizate de algoritmii brevetați ai Goodyear, care identifică rapid anomaliile fiecărei anvelope.

Mai mult decât atât, soluția Goodyear TPMS nu ține cont de marcă și poate fi montată pe toate capetele tractor și remorcile din flotă. Se potrivește cu toate dimensiunile de anvelope, este extrem de fiabil și poate fi îndepărtat și remontat când anvelopa este schimbată.

Montăm un senzor de presiune pe fiecare jantă. Acel senzor măsoară datele privind presiunea și temperatura anvelopei și trimite informațiile printr-un router aflat la bord și prin GPS către cloud-ul Goodyear. Dacă un senzor TPMS detectează o modificare a temperaturii sau presiunii unei anvelope la orice vehicul din orice locație, se trimite instantaneu o alertă către dvs.

Datele sunt transformate în acțiuni sugerate și rapoarte ușor de înțeles, care sunt trimise șoferului și operatorului vehiculului. Acest lucru nu înseamnă că sunteți bombardat constant cu date. Având informațiile la îndemână, puteți lua măsuri pentru a preveni incidentele care ar putea provoca perioade de nefuncționare costisitoare, livrări întârziate sau clienți nemulțumiți.

De asemenea, tehnologia G-Predict poate depista tendințe ale datelor și vă poate avertiza în avans, înainte de apariția problemelor. Indiferent unde se află vehiculul dvs., indiferent dacă motorul este în funcțiune sau nu, știți ce se întâmplă cu anvelopele și ce să faceți în acest sens. Un router cu baterie va fi montat la bord, ceea ce face posibilă funcționarea Goodyear TPMS atunci când vehiculul este oprit sau parcat.

CUM VĂ AJUTĂ GOODYEAR TPMS FLOTA

  • Perioade de nefuncționare reduse
    Evitați defecțiunile legate de anvelope. Lăsați-vă camioanele să rămână în mișcare.
  • Costuri reduse cu combustibilul
    Anvelopele umflate insuficient consumă mai mult combustibil. Mențineți presiunea ridicată, mențineți costurile reduse.
  • Durată de viață mai lungă a anvelopelor
    Mențineți presiunea optimă. Obțineți kilometraj optim.
  • Mai sigur pentru șoferi
    Mai puține incidente pentru a-i menține pe șoferi în siguranță – și productivi.
  • Mențineți clienții mulțumiți
    Mai puține incidente legate de anvelope. Mai puține livrări ratate.
  • Ușor de utilizat
    Măsurare automată pentru anvelopele camioanelor. Ușor și eficient.

În combinație cu anvelopele premium și serviciile dedicate legate de anvelope, soluțiile Goodyear ajută flotele de camioane să își reducă și mai mult costul operațional și să mărească eficiența și performanța vehiculelor lor.

Articole similare