Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Electromobilitatea premium de la STILL

STILL a fost dintotdeauna un pionier în ceea ce privește electromobilitatea. Utilajele noastre electrice au convins piața, iar tehnologia STILL Li-Ion stă la baza afirmației noastre.

Tehnologia STILL Li-Ion vă oferă o soluție globală armonizată într-un mod optim, care include utilajul, bateria Li-Ion și încărcătorul. Filosofia noastră premium garantează o satisfacție totală și calitate de top.

  • Reducerea costurilor operaționale
  • Creșterea disponibilității utilajelor
  • Utilizarea continuă a performanței maxime
  • Creșterea siguranței industriale

Cea mai mare satisfacție a clienților

STILL oferă tehnologia Best Fit Promise. Analiza noastră determină sistemul de energie optim pentru aplicația dvs.

Dacă, în ciuda sfaturilor noastre profesionale și a demonstrației Li-Ion, nu sunteți mulțumit, vă vom schimba bateria Li-Ion pentru una pe bază de plumb în 6 luni.

Cea mai bună calitate a bateriei

Odată cu bateriile Li-Ion de la STILL, primiți din partea noastră Energy Performance Promise.

Bateriile Li-Ion de la STILL oferă cea mai bună performanță și o durată extinsă de viață – promitem cea mai bună calitate a bateriei de până la 8 ani*.

Trei dimensiuni de baterie pentru fiecare aplicație

Bateriile STILL Li-Ion reprezintă inovații exclusive STILL și sunt create pentru aplicațiile și vehiculele respective. Așadar, bateriile STILL Li-Ion întrunesc cele mai exigente cerințe și ating un nivel excepțional de calitate și siguranță. STILL oferă trei baterii Li-Ion diferite, în funcție de voltaj: 24V, 48V și 80V.

Sistem de energie perfect armonizat

Managementul bateriei inteligente STILL garantează utilizarea eficientă a utilajului și o durată lungă de viață a bateriei Li-Ion.

Un sistem de energie perfect armonizat permite o interacțiune optimă între utilaj, bateria Li-Ion și încărcător. Sistemul STILL de management al bateriei oferă protecție la suprasarcină, supraîncălzire și descărcare profundă.

Eficiență ridicată pentru ciclurile scurte de încărcare

Încărcătoarele STILL oferă eficiență ridicată la curenți de încărcare de până la 375 A. Acest aspect este benefic în special pentru ciclurile scurte de încărcare. Managementul inteligent al încărcării monitorizează toate funcțiile esențiale.

Flota Li-Ion de la STILL

STILL vă oferă flota completă cu versiuni Li-Ion. Toate utilajele de 48 și 80 de volți sunt disponibile și în variantele Li-Ion Ready.

Bateriile cu plumb ale acestor utilaje pot fi înlocuite ușor cu baterii Li-Ion.

* Notă: Tehnologia STILL Best Fit Promise se aplică numai bateriilor de 48V/80V, care au fost utilizate pe o perioadă de maximum 6 luni de la demonstrație. Oferta nu este valabilă pentru dealeri și key accounts.

Articole similare

Ad