Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Firma are doua camioane cu care mergea in special pe ruta România-Germania, dar a renuntat mai ales din cauza cozilor mari din vami, unde se sta chiar si 20 de ore. Dar cele mai mari asteptari se pare ca sunt la granita cu Polonia, unde au fost cozi si de 60 km, deoarece polonezii fac verificari foarte atente si masoara temperatura fiecarei persoane care ajunge acolo.
In plus, soferii acum refuza sa mai plece din tara din cauza faptului ca oriunde s-ar duce la intoarcere vor trebui sa stea in carantina departe de familie. „Este o iluzie faptul ca soferii sunt feriti pentru ca stau numai in cabina. Ei trebuie sa coboare cel putin la toaleta. Pe teritoriul Ungariei acestia pot opri numai in anumite parcari. Dar gânditi-va ca opresc cu totii in aceleasi locuri, care nu pot fi igienizate dupa fiecare persoana in parte. In plus, mai trebuie sa si alimenteze. Riscul de contaminare este foarte mare. Ce ne macina cel mai tare este incertitudinea zilei de mâine?, a spus Vasile Petric. Acesta a mai declarat ca ar dori sa se reprofileze pe traseu intern, insa, din pacate, preturile sunt mici si nu se gasesc curse tur-retur.
Firma are si credit si leasing: banca a fost de acord cu amânarea ratei pentru sase luni, iar compania de leasing pentru doua luni.