Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Compania internațională de ambulanță Falck Danmark A/S a semnat un acord principal cu MAN Truck & Bus. Acest acord acoperă înlocuirea vehiculelor funcționale pe bază de autoutilitare Falck în 5 țări europene pe o perioadă de 6 ani. Acest lucru se poate rezuma la o livrare de aproximativ 2.500 de autoutilitare MAN TGE, ceea ce face ca MAN să fie partenerul preferat pentru Falck.

Grupul Falck cu sediul în capitala daneză Copenhaga este un furnizor internațional de servicii de salvare care angajează o forță de muncă de peste 30.000 de oameni în 35 de țări. Portofoliul Falck include salvarea de urgență, stingerea incendiilor, servicii de transport pentru pacienți și terapie intensivă, operațiuni de ambulanță și servicii de mobilitate. Falck a semnat un contract cuprinzător cu MAN Truck & Bus care acoperă aplicațiile sale de ambulanță și de transport pentru pacienți.

Vehiculele solicitate în baza acordului pot totaliza aproximativ 2.500 de autoutilitare MAN TGE până în 2026. Autoutilitarele moderne și fiabile pot fi comandate de 5 dintre organizațiile naționale Falck din Danemarca, Germania, Suedia, Spania și Regatul Unit. MAN va furniza vehiculele de bază, în timp ce echipamentele și caroseria fiecăruia vor fi construite și montate de producători de caroserie renumiți conform specificațiilor celor de la Falck. Primele comenzi de autoutilitare din acord au fost deja plasate.

Thomas Herzog, șeful International Key Account Van la MAN Truck & Bus, a spus următoarele afirmații când a fost întrebat despre motivele acestui succes: „Mulțumită competenței noastre ridicate de integrare, pe care MAN a folosit-o de altfel în mod util în de camioane de zeci de ani, putem garanta o prelucrare uniformă și cea mai înaltă calitate posibilă pentru vehiculul complet. Doar cooperând cu producătorii de caroserii putem proteja succesul clienților noștri și simplifica operațiunile lor de zi cu zi. Acesta este obiectivul nostru principal aici, la MAN”.

Pentru producătorul de vehicule comerciale din München, MAN Truck & Bus, aceasta este cea mai mare comandă din istoria segmentului său de autoutilitare. Falck și MAN sunt deja bine cunoscuți. Cu TGE, MAN a avut din 2016 o autoutilitară pe segmentul cuprins între 3,0 și 5,5 t.

În 2019, filiala daneză a Falck a comandat 132 de camioane ușoare MAN TGL de la MAN Lastbiler Danmark, organizația națională MAN pentru acea țară. 19 autoutilitare TGE au fost, de asemenea, printre unitățile comandate atunci. Și în Regatul Unit, Falck Ambulance UK a comandat în ultimii doi ani în total 92 MAN TGE pentru serviciile de transport pentru pacienți.