Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss, furnizorul austriac de servicii de transport și logistică, și-a extins rețeaua în sudul Turciei prin deschiderea unei noi sucursale în Mersin, locație importantă pentru transporturile feroviare aflată pe Noul Drum al Mătăsii între Asia și Europa. Activitățiile desfășurate în Mersin includ servicii de transport aerian și maritim de marfă, precum și transport terestru intermodal.

Mersin este un centru logistic central, al doilea cel mai mare port maritim turcesc la Marea Mediterană pentru transporturile către Caucaz, Orientul Mijlociu și Asia Centrală. De asemenea, Turcia oferă o alternativă pentru transporturi prin Coridorul Nordic, prin Rusia, plecând din Turcia (Istanbul), Georgia, Azerbaidjan, Turkmenistan, Uzbekistan, până în China.

„Pe lângă serviciile de transport aerian și maritim, oferim clienților locali transporturi farmaceutice și multimodale, precum și depozit de logistică și vămuire”,

a declarat Çiler Keskinel, Country Manager Air & Sea Turkey Gebrüder Weiss.

Noua locație este a treia filială Gebrüder Weiss din Turcia, pe lângă Istanbul și Izmir, unde compania organizează transporturi cu încărcătură parțială, împreună cu servicii de transport aerian și maritim cu 75 de angajați, încă din 2012.

„Turcia este o piață în curs de dezvoltare și, cu amplasarea sa pe Marea Mediterană, o importantă facilitate de manipulare a mărfurilor pentru transporturile între Asia și Europa. Mersin reprezintă o altă regiune dezvoltată de noi pentru clienții noștri, pe lângă Istanbul și Izmir.”,

se arată în comunicatul de presă emis de compania Gebrüder Weiss.

Anul trecut, Gebrüder Weiss și-a extins și mai mult transporturile de la Istanbul în Germania prin preluarea compania de expediții 3S Transport&Logistik.