Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Asociația Transportatorilor de Mărfuri din Bucovina anunță că va participa vineri, 10 aprilie 2021, la mitingul de susținere a autostrăzilor din Moldova. Mitingul va avea loc în localitatea Cristesti–Iași-DN2 și va solicita imperativ susținerea finanțării autostrăzilor A7 și A8.

Reprezentanţii Asociaţiei vor pleca de la Suceava, pe drumul de centură, şi se vor alătura, în marş, celorlalți participanți. Acest eveniment pro A7 și A8 este unul pentru dezvoltarea Moldovei și pentru viitorul ei.

Cererea clară din partea asociațiilor este finanţarea prin PNRR a următoarelor tronsoane din A7 și A8:

  1. Tronsonul Tg. Mureș – Miercurea Nirajului (A8)
  2. Tronsonul Tg.Neamt – Motca (A8)
  3. Tronsonul Tg. Frumos – Lețcani (A8)
  4. Tronsonul Focșani – Bacău (A7)
  5. Tronsonul Bacău – Pașcani (A7)
  6. Finalizarea studiului de fezabilitate și proiectarea tronsonului Pașcani – Suceava – Siret pentru a intra la finanțare prin POT.

“Avem nevoie vitală de infrastructură. Fără aceasta nu ne vom mai dezvolta niciodată. Acum este nevoie și de sprijinul masiv al tuturor moldovenilor, românilor! Proiectul A8 poate fi îngropat sau poate merge înainte. Totul depinde doar de noi! Haideți să arătăm că suntem solidari și că Moldova există”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Transportatorilor de Mărfuri din Bucovina.