Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MSL Logistic, companie care oferă servicii pentru sectorul farmaceutic, și-a extins spațiul închiriat în cadrul CTPark Chitila la o suprafață de 6.660 m2, se arată într-un comunicat remis Tranzit.

Colaborarea dintre cele două companii durează de peste 10 ani.  În prima perioadă, MSL Logistic a închiriat o suprafață de 1.800 m2, dublându-și capacitatea la 3.500 m2 în anul 2017, pentru ca în 2021 să se extindă până la 8.500 m2, datorită creșterii de peste 75% a volumului de produse distribuite. Având în vedere faptul că MSL Logistic asigură distribuția de produse farmaceutice la nivel național, spațiul de depozitare a fost special amenajat și personalizat de către dezvoltator pentru a răspunde nevoilor companiei.

Spațiul dispune de un sistem de monitorizare permanentă a temperaturii și umidității, camera frigorifica care asigură temperaturi constante între 2 °C și -8 °C, temperatura din depozit este controlata intre 15 °C  si 25 °C , 2 generatoare externe care intră în funcțiune la doar o secundă de la momentul întreruperii temperaturii și spații special amenajate pentru activitățile de producție parțială de medicamente. Zona cu temperatură controlată are o capacitate de 12.000 de paleți, iar camera frigorifica are o capacitate de aproximativ 300 de paleți, existând, de asemenea, și spații cu un regim special de securitate dedicate pentru depozitarea produselor stupefiante.

„Siguranța și condițiile de depozitare sunt extrem de importante pentru noi și pentru sectorul din care facem parte, de aceea ne bucurăm că am găsit un partener de încredere, care a putut să ne ofere condițiile necesare și să se adapteze nevoilor noastre, cât și să aibă capacitatea de a ne pune la dispoziție spațiul de care avem nevoie pentru dezvoltare. Suntem parteneri de încredere pentru clienții noștri, companii producătoare de medicamente multinaționale dar și din toată țara” – Nicu Musat, General Manager MSL Logistic Services.

CTP Park Chitila este situat pe centura București, cu acces direct din Centura, și dispune de o suprafață construită de 48.000 m2 și o posibilitate de extindere de peste 11.500 m2. Marea infrastructură locală îl face una dintre cele mai bune locații de depozitare din România și oferă un potențial mare pentru dezvoltarea ulterioară. Parcul are în prezent un grad de ocupare de peste 90%, furnizând servicii logistice unor companii precum  RTC, Europharm  și MSL Logistic. Una dintre cele mai apreciate facilități ale parcului este accesul la transportul public in comun.