Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a flotei auto din România, a anunțat că numărul vehiculelor monitorizate a ajuns la 120.000, ceea ce reflectă o creștere de 16% comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior.

În prezent, compania oferă soluții de monitorizare pentru o gamă diversă de industrii, adaptându-și serviciile în funcție de nevoile variate ale clienților săi, într-un mediu de afaceri dinamic.

Într-o perioadă în care cerințele pentru servicii de urmărire și management al flotelor au crescut semnificativ, SafeFleet își continuă expansiunea, consolidându-și poziția ca furnizor de top în domeniul monitorizării flotelor auto. Mai mult, compania deține 120.000 de terminale montate, dintre care aproximativ 95.000 sunt constant active online.

Din punct de vedere al cifrelor înregistrate SafeFleet se află în topul preferințelor pentru clienți din diferite industrii, de la transporturi internaționale și transporturi de persoane, până la utilități, construcții, agricultură, distribuție, transport de valori și rent a car.

În acest an, SafeFleet și-a dezvoltat mai multe aspecte cheie, precum lansarea de noi produse, extinderea activității de cercetare și dezvoltare, tot astfel și îmbunătățirea produselor și serviciilor existente. Compania a implementat la nivel tehnologic o serie de schimbări rapide pentru a se adapta la cerințele clienților și a obținut realizări semnificative în inovație și în extinderea sa pe piață, depășind impresionante provocări.

De asemenea, SafeFleet a lansat anul acesta produse inovatoare, așa cum sistemul de Buson motorină inteligent, Pontajul condus zi/noapte, Amprenta de carbon, Atribute șoferi custom și prezentarea acestora în rapoarte, Fuel Level Report, Istoric temperaturi, ș.a., care au contribuit la creșterea veniturilor și au întărit poziția companiei ca lider în industrie.

SafeFleet activează în diverse țări, atât cu echipe proprii – în România, Italia și Polonia, cât și prin colaboratori, numărând în total, peste 100 de angajați. În privința planurilor de recrutare, compania caută să găsească cele mai bune talente pentru a se alătura echipei, având în vedere departamentele R&D, vânzări și marketing.

„În ultima perioadă, evoluția companiei noastre a fost influențată de un mediu de afaceri dinamic și provocator. Am înregistrat o serie de realizări notabile în ceea ce privește inovația, iar interesul tot mai crescut al consumatorilor a devenit o sursă importantă de dezvoltare pentru noi. Suntem optimiști în ceea ce privește evoluția din următoarea perioadă și com continua să lucrăm asiduu pentru a ne atinge obiectivele financiare și a ne asigura stabilitatea și creșterea pe termen lung.”,

a declarat Claudiu Suma, CEO SafeFleet.

ELKO Romania, parte a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, au lansat camerele de tip dome cu obiectiv varifocal prevăzute cu funcții inteligente de analiză bazată pe învățarea profundă la marginea rețelei, oferind o calitate excelentă a imaginii.

Camerele fac parte din seria de tip dome AXIS M42, dezvoltată de Axis Communications și este ideală pentru aplicațiile de supraveghere la interior. O noutate a seriei este extinderea rezoluției la 2 MP și 8 MP, precum și modelele prevăzute cu tehnologie OptimizedIR. Camerele din seria AXIS M42 sunt echipate cu un obiectiv varifocal ce permit un câmp vizual flexibil. Totodată, deține funcții de mărire și focalizare de la distanță pentru a oferi o înregistrare clară de înaltă rezoluție cu detalii excelente.

O altă funcție disponibilă este cea Wide Dynamic Range (WDR), ceea ce permite să facă față condițiilor de iluminare dificile, datorită tehnologiilor Lightfinder și OptimizedIR, asigurând imagini color clare la lumină de intensitate scăzută și detalii excelente în întuneric.

În plus, față de modelul de 2 MP care reduce consumul de lățime de bandă și de 8 MP cu cel mai înalt nivel de detalii și imagini clare, noua serie include și un model cu rezoluție de 4 MP, ideal pentru aplicațiile de supraveghere generală.

Seria de camere este dotată cu obiectiv varifocal (având control de la distanță al funcției de zoom și focalizare) și include o unitate de procesare cu învățare profundă și funcții avansate de analiză.

Una dintre caracteristicile cheie ale aplicației AXIS Object este funcția de contorizare a timpului petrecut într-o anumită zonă (beta), dispozitivele pot urmări dacă un obiect staționează într-o zonă predefinită pe o perioadă mai lungă decât cea definită de utilizator. Mai mult, portul HDMI și aplicația AXIS Face Detector permite afișarea de materiale video și detectarea chipurilor umane în timp real, pe un monitor de vizualizare publică, utile la descurajarea furturilor. Un alt avantaj al acestor camere este conectivitatea audio sau I/O prin utilizarea seriei AXIS T61.

Camerele pot fi instalate aproape oriunde, datorită gamei largi de accesorii aferente pentru o monitorizare discretă. Totodată, aplicația Axis Edge Vault oferă o platformă de securitate cibernetică pe bază de hardware pentru a proteja dispozitivul împotriva amenințărilor cibernetice.

Specialiștii ELKO Romania vă pot oferi mai multe informații despre seria de camere de tip dome AXIS M42, cât și despre soluțiile de securitate din portofoliu său despre principiile de sustenabilitate pe termen lung.