Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Din cauza ninsorii abundente, a viscolului și a vizibilității reduse (10-15 m), CNAIR si Poliția Rutieră au decis, începând cu ora 16:00, restricționarea circulației pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 t pe DN 2C (km 0+000-km 48+000) între localitatățile Costești-Smeeni-Padina.

De asemenea, începând cu ora 15:30, a fost restricționată circulația pe DN22 (km 2+800-km 30+000), între localitatea Valea Râmnicului și Brăila. Rute alternative recomandate sunt DN 2B, Buzău-Brăila și DN 23, Focșani-Brăila.

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR pot fi văzute pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.