Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Calitatea, fiabilitatea, durata și performanța sunt cerințe indispensabile pentru o anvelopă reșapată premium. Însă, în ultimul timp, există o cerere din ce în ce mai mare din partea flotelor şi pentru atenţia la detalii și precizia în estetica anvelopelor.

Pentru a răspunde acestei nevoi de pe piața italiană, Marangoni a combinat tehnologia și inovația pentru a-și perfecționa sistemul de reșapare la rece talon-cu-talon, oferind o soluție care garantează rezultate excelente din toate punctele de vedere, inclusiv din punct de vedere estetic. În acest mod, anvelopa reșapată este la fel de bună ca cea nouă.

Pentru o anvelopă reșapată la rece, acest lucru se întâmplă prin acoperirea pereților laterali cu un compus special care asigură o rezistenţă mai mare la impact și zgârieturi, un beneficiu în ceea ce privește partea tehnică, nu doar aspectul. La produsul creat prin aplicarea unui inel reşapat Blackline, acesta este combinat cu toate celelalte beneficii oferite de cel mai bun model Marangoni Ringtread: mai mult kilometraj, mai puțin consum de combustibil și aderență maximă în orice condiții de drum.

Sistemul Ringtread, combinat cu control prin shearografie – o etapă standard de procesare pentru toate produsele Marangoni fabricate în Rovereto (Italia) – asigură, de asemenea, fiabilitate absolută pentru anvelopa Marix reșapată, cu o garanție de cel puțin 5 ani. Marangoni și-a asumat acest angajament deoarece se poate baza pe faptul că producția se desfășoară în conformitate cu cele mai înalte standarde tehnologice recunoscute la nivel global şi pe utilizarea exclusivă a materiilor prime testate de calitate.

Girteka Logistics este clientul dealerului RINGTREAD Energija și se declară foarte mulțumită de tehnologia de reșapare a anvelopelor Energeco+, despre care arată că reduce cu circa 10% costul/km. RINGTREAD Energeco+ pentru axa motoare a camioanelor care merg pe distanțe lungi are rezistență scăzută la rulare, deci scade consumul de carburant, și durată mare de viață.

În ultimii doi ani Girteka a investit mult în tehnologie de ultimă oră pentru a măsura și analiza performanța camioanelor și a îmbunătăți eficiența flotei. Datorită acestui studiu, sistemul de monitorizare îi oferă control complet asupra duratei de viață a anvelopelor și asupra performanței lor, permițându-i să aleagă cele mai eficiente pneuri pentru vehiculele sale.

Compania de transport are o flotă modernă, prietenoasă cu mediul, constând din 3.300 de camioane și 3.500 de semiremorci înmatriculate în Lituania și Rusia, care face anual peste 770.000 de livrări de diverse produse, de la înghețată la electronice și de la pește proaspăt la farmaceutice.