Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Odata cu aparitia NEO Allroads D+ (315/70R22.5) – anvelope puternice de tractiune pentru distante medii – Aeolus promite o noua serie completa de anvelope ultra-moderne, disponibila in mai multe variante: de directie, de tractiune si anvelope de remorca. Vor mai urma si alte tipuri din seria NEO care vor completa gama de anvelope europene moderne pe care Aeolus le produce sub brevetul si licenta Pirelli Tyre. „In 2017 am crescut puternic cu anvelopele de camioane Aeolus, ceea ce a oferit oportunitati si pentru 2018. Cel mai nou tip de anvelope pe care il vom livra din stoc este NEO Allroads D+. Anvelopele de tractiune a fost disponibil initial in dimensiunea 315/70R22.5, ulterior fiind introduse si alte dimensiuni. Allroads D+ ofera o tractiune mare si are unul din cele mai inalte standarde, 3PMSF“, a spus Bertus Heuver, director Heuver Bandengroothandel.

Modelul NEO Allroads D+ are un profil foarte adanc, cu caneluri in forma de Z. Cu profilul bloc 3D, anvelopele au o tractiune maxima si o durata de viata ridicata. Combinatia profilului de directie cu noul amestec modern de cauciuc al benzii de rulare garanteaza o gestionare perfecta a temperaturii, un kilometraj ridicat si un nivel scazut de zgomot. Pe partea exterioara, Allroads D+ iese in evidenta prin compozitia de cauciuc a benzii de rulare care are o rezistenta mai mare. In plus, carcasa este mult mai puternica, excelenta pentru inovare. De aceea, NEO Allroads D+ sunt anvelope foarte economice.
Aeolus livreaza si anvelope pentru axul de directie NEO Allroads S, special concepute pentru transportul interurban. „In traficul regional, interurban, este nevoie de pneuri pentru conditii diferite. In partea de top a listei de preferinte se afla rezistenta ridicata la uzura, kilometraj foarte ridicat si rezistenta la rulare, ceea ce duce la costuri mai mici cu combustibilul. De aceea, suntem multumiti ca putem livra noile anvelope NEO Allroads S – anvelopele High Load pentru axul de directie care indeplinesc aceste conditii si sunt potrivite pentru Euro 6.”
Seria NEO Allroads are un design sofisticat de bloc asimetric, cu un compus special de rulare, 4 caneluri longitudinale in forma de Z, diverse caneluri mici si blocuri interconectate. Acest lucru are ca rezultat o viata mai lunga, aderenta maxima si manevrabilitate excelenta, precum si o disipare excelenta a apei si a caldurii. Anvelopele sunt silentioase, stabile si confortabile datorita designului umarului intarit si celor 4 straturi de cord.