Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dupa introducerea cu succes a serviciului TimoCom to go, firma TimoCom Soft-und Hardware GmbH ofera utilizatorilor TC Truck&Cargo®, din 1 august 2011, o dezvoltare practica. Astfel, pe langa posibilitatea de a afla ofertele de transport si marfa, exista si posibilitatea de a introduce ofertele prin telefon.
 
Majoritatea transportatorilor cunosc situatiile cand cineva are nevoie de un transport, dar se afla pe drum si nu are acces la programul bursei de transport. In aceste cazuri, serviciul TimoCom to go ofera ajutorul potrivit. Prin acest serviciu, clientii au posibilitatea de a afla ofertele sau chiar sa introduca oferta de mijloc de transport marfa, pe bursa TC Truck&Cargo®. Pentru acest serviciu este valabil numarul de telefon: +36 22 515 968.

Introducerea ofertelor pe bursa
Conform informatiilor primite in urma convorbirii telefonice, expertii TimoCom introduc ofertele clientilor pe bursa de transport. Astfel potentialii parteneri de afaceri pot vedea oferta dvs. in program. Pentru a putea beneficia de acest serviciu, trebuie sa stiti doar relatia exacta si tipul camionului pe care doriti sa il publicati. Pentru a primi confirmare, trebuie sa aveti adresa dvs. de e-mail introdusa in TC Profile® sau sa o dati operatorului in timpul discutiei la telefon.
Astfel, putem sa va trimitem un e-mail de confirmare.
Verificarea utilizatorilor
Pentru a mentine politica noastra de siguranta, clientii TimoCom care se afla pe drum trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Astfel, la inceputul discutiei, fiecare client trebuie sa aiba la indemana ID-ul personal TimoCom si ID-ul calculatorului. Clientii suna la numarul +36 22 515 968 de pe un numar mobil autorizat, avand grija ca acest numar de telefon sa fie trecut in TC Profile®.
„Prin acest serviciu oferim o solutie optima pentru cei care se afla pe drum. Colegii nostri sunt experti in domeniu si au toate cunostintele necesare pentru a oferi ajutor clientilor. Cu ajutorul metodelor de siguranta ei se asigura in primul rand ca este vorba despre un client activ.
Iar ca de obicei, oferim serviciul TimoCom to go in 24 de limbi europene. Suntem astfel singurul furnizor de burse de transport care se opune in mod activ lipsei de oferte de camioane“, a declarat Marcel Frings, directorul executiv TimoCom Soft-und Hardware GmbH.

Cine nu cunoaste situatia in care aveti nevoie urgent de un retur? Dar momentan nu aveti acces la bursa TC Truck&Cargo®. In aceste situatii, clientii TimoCom pot afla informatii actuale despre ofertele de marfuri si de camioane prin intermediul telefonului mobil, de la grupul mare de experti care vorbesc limba lor materna.

Incepand cu 5 aprilie 2011, TimoCom Softund Hardware GmbH ofera utilizatorilor bursei de transport TC Truck&Cargo® noul serviciu „TimoCom to go“. Acesta furnizeaza informatii despre ofertele actualizate de marfuri si de camioane prin simpla utilizare a telefonului mobil.

Serviciul a fost introdus pentru prima data pe piata din Cehia, iar apoi, dupa confirmarea rezultatelor pozitive obtinute, o sa fie extins in intreaga Europa.

Verificarea utilizatorilor, care momentan nu se afla in fata calculatorului
Pentru a mentine politica noastra de siguranta, clientii TimoCom (care se afla pe drum si vor sa acceseze serviciile bursei de transport) trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: Identificarea se face pe baza ID-ului TimoCom si pe baza ID-ul calculatorului.
Clientii suna la numarul +36 22 51 59 68 de pe un numar mobil autorizat, avand grija ca acest numar de telefon sa fie trecut in TC Profile®.
Dupa o scurta verificare, expertii nostri va stau cu placere la dispozitie, in limba dumneavoastra materna.
„Clientul poate sa fie in orice situatie dificila, noi incercam sa gasim solutii prompte. Si in cea ce priveste acest serviciu nou, important este sa oferim clientilor nostri informatii actuale despre ofertele de marfuri si de camioane. Bineinteles, acest serviciu este oferit in 24 de limbi europene si gratuit.
Pentru toti utilizatorii TimoCom serviciul TimoCom Assist, serviciul Inkasso si acum mai nou «TimoCom to go» ofera cate un serviciu in plus“, a explicat Christof Thesinga, directorul de marketing TimoCom Soft- und Hardware GmbH.