Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TimoCom ofera serviciul gratuit „TimoCom to go“!

Cine nu cunoaste situatia in care aveti nevoie urgent de un retur? Dar momentan nu aveti acces la bursa TC Truck&Cargo®. In aceste situatii, clientii TimoCom pot afla informatii actuale despre ofertele de marfuri si de camioane prin intermediul telefonului mobil, de la grupul mare de experti care vorbesc limba lor materna.

Incepand cu 5 aprilie 2011, TimoCom Softund Hardware GmbH ofera utilizatorilor bursei de transport TC Truck&Cargo® noul serviciu „TimoCom to go“. Acesta furnizeaza informatii despre ofertele actualizate de marfuri si de camioane prin simpla utilizare a telefonului mobil.

Serviciul a fost introdus pentru prima data pe piata din Cehia, iar apoi, dupa confirmarea rezultatelor pozitive obtinute, o sa fie extins in intreaga Europa.

Verificarea utilizatorilor, care momentan nu se afla in fata calculatorului
Pentru a mentine politica noastra de siguranta, clientii TimoCom (care se afla pe drum si vor sa acceseze serviciile bursei de transport) trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: Identificarea se face pe baza ID-ului TimoCom si pe baza ID-ul calculatorului.
Clientii suna la numarul +36 22 51 59 68 de pe un numar mobil autorizat, avand grija ca acest numar de telefon sa fie trecut in TC Profile®.
Dupa o scurta verificare, expertii nostri va stau cu placere la dispozitie, in limba dumneavoastra materna.
„Clientul poate sa fie in orice situatie dificila, noi incercam sa gasim solutii prompte. Si in cea ce priveste acest serviciu nou, important este sa oferim clientilor nostri informatii actuale despre ofertele de marfuri si de camioane. Bineinteles, acest serviciu este oferit in 24 de limbi europene si gratuit.
Pentru toti utilizatorii TimoCom serviciul TimoCom Assist, serviciul Inkasso si acum mai nou «TimoCom to go» ofera cate un serviciu in plus“, a explicat Christof Thesinga, directorul de marketing TimoCom Soft- und Hardware GmbH.

Articole similare