Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TSB Cargo System a început operațiunile de transport a containerelor pe baza tehnologiei cu levitație magnetică, „deosebit de silențioasă și eficientă“. Momentan se desfășoară teste pe o pistă dedicată în Sengenthal, pe o lungie de 860 de metri.

Sistemul de transport complet automatizat Bögl (TSB) oferă o alternativă de economisire a spațiului și de emisii reduse la transportul rutier în transportul de marfă. Cu un timp de ciclu de 20 de secunde pot fi transportate în fiecare oră până la 180 de containere, complet electric la viteze de până la 150 de kilometri/oră.

În Hamburg se construiește în prezent o mică pistă demonstrativă, în lungime de 120 de metri, ce include și un comutator. Traseul va putea fi accesat la Congresul Mondial ITS din acest an, în perioada 11-15 octombrie, când vizitatorii pot experimenta transbordarea de la camion la containerul TSB Cargo și funcționarea sa pe baza levitației magnetice în terminalul Steinwerder Cruise Center. Traseul demonstrativ va constitui baza pentru aplicații reale ale acestei tehnologii în sectorul logistic. Programul este susținut de Autoritatea Portuară din Hamburg și compania Max Bögl.

TSB Cargo poate fi utilizat în distribuția mărfurilor între hub-uri logistice foarte frecventate, cum ar fi terminalele portuare sau în conexiunea interioară dintre porturi.