Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Productorul belgian de autobuze şi autocareVan Hool a lansat o nouă familie de vehicule cu zero emisii, destinate transportului urban şi regional, care răspunde cerinţelor actuale de mobilitate. Seria A include, aşadar, exclusiv sisteme de propulsie nepoluante: autobuze cu baterie electrică, cu pile de combustie (pe hidrogen) și troleibuze. În dezvoltarea noilor vehicule, Van Hool şi-a folosit toată experienţa dobândită până acum în dezvoltarea vehiculelor ecologice pentru transportul public urban și regional.

Seria Van Hool A este o gamă complet nouă de autobuze în 4 lungimi diferite (12, 13, 18 și 24 m) şi în configuraţii cu două până la cinci uși pentru pasageri.

Chiar înainte de anunțul oficial de lansare a noii game A, Van Hool avea înregistrate deja 13 comenzi, totalizând 162 de autobuze.

Van Hool este o afacere de familie independentă, fondată în 1947, cu sediul în Koningshooikt (Belgia). Majoritatea produselor sunt destinate pieţelor din Europa și America de Nord. Van Hool are aproximativ 3.500 de angajați în întreaga lume, care lucrează în principal la unitățile de producție din Koningshooikt (Belgia) și Skopje (Macedonia de Nord). În 2022, compania își va sărbători cea de-a 75-a aniversare.