Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EURODIS isi premiaza partenerii logistici

EURODIS, reteaua europeana de curierat cu membrii in 36 de tari europene, si-a desemnat cei mai buni parteneri in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Roma, in cadrul intalnirii anuale a membrilor retelei.
In prima jumatate a lui 2018, EURODIS si-a continuat cresterea din doua cifre, numarul expeditiilor prin retea fiind mai mare cu 11%. „Cu aceasta rata de crestere din doua cifre, ne-am dezvoltat peste cresterea pietei si suntem increzatori ca acest trend va continua si in a doua jumatate a anului“

, a declarat Peter Umundum, presedintele Consiliului director al EURODIS si membru in Consiliul de conducere al Österreichische Post AG. De aceea, in acest an, pentru prima data, reteaua a acordat un premiu pentru Cel mai bun suport de service al partenerilor, iar Hungarian Express One a fost prima castigatoare al acestui premiu. „Fiind o retea europeana formata din jucatori puternici, suportul al partenerului, inseamna suport acordat clientului. Deoarece suportul acordat clientilor este un mijloc important de diferentiere, am dezvoltat un proiect prin care am masurat cat de rapid si detaliat raspund membrii nostri solicitarilor venite de la clienti, astfel incat, la conferinta noastra anuala, am acordat un premiu pentru cea mai performanta companie“, a punctat Christian Knoblich, managing director al EURODIS GmbH.
In cadrul unei alte competitii, cea pentru Cea mai buna performanta calitativa, premiul intai a fost adjudecat, pentru al doilea an la rand, de compania germana „trans-o-flex“, in timp ce un al treilea premiu, pentru Cea mai buna echipa de vanzari, a fost obtinut de „Slovakian In Time“. Toate cele trei premii au fost decernate in cadrul intalnirii anuale care a avut loc in Roma.
To benchmark and acknowledge the quality performance of the companies there is another competition. The award for the best quality performance went to German trans-o-flex for the second time in a row. A third prize for the best sales team has been won again by Slovakian In Time. All three prizes have been handed over at the annual meeting of the network which this time took place in Rome organized by the Italian EURODIS member SDA Express.

Articole similare

Ad