Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EVW a inaugurat primul magazin TRP in Romania

EVW Holding a inaugurat, la jumatatea lui noiembrie, primul magazin TRP din Romania, in comuna Bascov (langa Pitesti). TRP este brandul second line de piese al DAF si face parte din portofoliul de piese de schimb al Paccar Inc., alaturi de brandurile DAF si Paccar Parts.
TRP „truck and trailer parts” ofera o gama larga de piese de schimb de calitate ridicata pentru toate marcile de camioane si semiremorci (filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente de franare, echipamente de iluminat, acumulatori, piese de semiremorci, ambreiaje, accesorii, consumabile service, scule etc.).
 

Toate produsele sunt, fara exceptie, testate conform standardelor DAF si supuse unor teste standardizate, efectuate in conditii extreme. In plus, acestea beneficiaza, la fel ca si piesele originale DAF, de garantie completa pentru 12 luni, iar unele piese chiar si 24 de luni. In cazul in care montajul se face in atelierele EVW Holding, garantia de 12 luni se refera atat la componente, cat si la manopera.

Articole similare

Ad