Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

EXCHAiNGE 2018 se va desfasura intr-o formula noua!

Anul acesta, in 20-21 noiembrie, la Frankfurt pe Main se va desfasura cea de-a sasea editie a conferintei „EXCHAiNGE“, focusata pe procesele din supply chain. Organizatorii au anuntat ca evenimentul intitulat „Management 4.0  – New Work & Digital Business va reuni „comunitatea lanturilor de aprovizionare“, incluzand aici 200 de specialisti din SCM, finante, logistica si achizitii, dar si reprezentanti ai companiilor de diverse dimensiuni care vor discuta despre noi modele de afaceri, provocari si abordari ale business-ului, pentru o integrare reusita. Toate aceste concepte noi privind durabilitatea, cultura, mentalitatea, utilizarea datelor si a inteligentei artificiale trebuie intelese cat mai exact si puse corespunzator in slujba competitivitatii companiilor. Vizitatorii noului concept, desfasurat in premiera impreuna cu expozitia Hypermotion (20-22 noiembrie), pot primi sfaturi valoroase privind repozitionarea afacerilor lor, prin adoptarea solutiilor inovative. Punctul culminant al acestui eveniment va fi prezentarea, pentru cel de-al 13-lea an consecutiv, a Premiului pentru SCM, pe 21 noiembrie.
 

Expozitia Hypermotion, aflata la editia secunda, se concentreaza pe transformarea digitala a transportului, mobilitatii si logisticii. Hypermotion si EXCHAiNGE se completeaza perfect, cu un program combinat care acopera o gama larga de teme de perspectiva. EXCHAiNGE foloseste sesiuni interactive pentru a lega tendintele cu functiile strategice de baza ale lantului de aprovizionare. Impletirea expozitiei, conferintelor si a Laboratorului Hypermotion cu discutiile despre tehnologii si retele de viteza ofera un mediu stimulativ care pune vizitatorii in contact cu noii jucatori, vizionari. Cei care achizitioneaza un bilet la conferinta EXCHAINGE au ocazia sa viziteze zona expozitiei si laboratorul Hypermotion Lab, fara costuri suplimentare, in zilele de 20 si 21 noiembrie.
Intre sesiunile conferintei, mentionam:
• Start-up-uri, corporatii sau clienti: cine face de fapt inovatia? (20 noiembrie)
• Lanturi de aprovizionare durabile: pot gasi clientii si jucatorii din logistica un teren comun? (21 noiembrie)
• Cultura si mentalitati pentru transformarea digitala: inviorati-va afacerea prin eliminarea barierelor din calea inovarii (21 noiembrie)
• Disfunctionalitati digitale: cum se schimba datele si inteligenta artificiala modificand conceptele de afaceri traditionale si modelele organizationale? (21 noiembrie)
Intre vorbitori, amintim: Bettina Bohlmann (3p Procurement Branding), Martine Bouman (Centrul pentru mass-media si sanatate, Erasmus University Rotterdam), Rainer Buchmann (Dematic), Ulrich Franke (Institutul pentru Securitate in SC), Johannes Giloth (Nokia Solutions & Networks), Priska Göbel-Ralph (Siemens AG), Matthias Haubenreißer (GS1 Germania), Thomas Holzner (Siemens AG), Andreas Igel (SSI Schäfer IT Automation), Oliver Kaut (DHL Global Forwarding), Klaus Krumme (Centrul de Logistica si Trafic, Universitatea din Duisburg-Essen), Sebastian Sorger (LoadFox), Andreas R. Streubig (Hugo Boss), Peter Trapp (Duisburger Hafen, startport), Thomas Wimmer (Asociatia Germana de Logistica, BVL), Markus Ziegler (pakadoo / LGI)
Mai multe amanunte puteti afla de la link-ul EXCHAiNGE 2018.

Articole similare

Ad