Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FAN Delivery se dezvoltă la Iași și Brașov

FAN Delivery accelerează dezvoltarea la nivel național și este operațional, începând de luna aceasta și în municipiile Iași și Brașov. În mai puțin de șase luni de la lansare, platforma online de personal shopping cu livrare rapidă lansată de FAN Courier acoperă deja jumătate din cele mai importante zece aglomerări urbane din România.

Din 11 aprilie, serviciile FAN Delivery sunt disponibile în orașul Iași și localitățile învecinate –  Miroslava, Valea Lupului, Valea Adâncă și Balciu. Locuitorii acestor zone au posibilitatea să comande prin intermediul platformei de personal shopping produse de la Auchan, English Home și Noriel, ce le vor fi livrate la domiciliu în cel mai scurt timp. De asemenea, din 29 aprilie, FAN Delivery este prezentă și în orașul Brașov, precum și în Săcele, Sânpetru, Stupini și Ghimbav. Vendorii disponibili în aplicație în această zonă sunt Auchan, English Home, Noriel și Eagricultor – Piața Tractorul.

FAN Delivery le oferă clienților din cele două orașe și din zonele limitrofe acestora posibilitatea de a achiziționa o gamă variată de produse, cu o livrare în maximum 90 de minute de la plasarea comenzii și cu o taxă de transport de 1 leu în prima lună de după lansare.

Compania continuă și consolidează la Brașov și la Iași parteneriatul strategic încheiat cu rețeaua de hipermarketuri Auchan.

Lansată în noiembrie, platforma online www.fandelivery.ro acoperă acum cererile clienților din cinci mari orașe din România – București, Cluj, Timișoara, Brașov și Iași.

Pe măsură ce se extinde la nivel național, platforma devine tot mai atractivă pentru vendori, companii medii și mari. Recent, Mobexpert, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de mobilier și produse home&deco din România, s-a înscris în platforma lansată de FAN Courier.

FAN Delivery își menține strategia de dezvoltare accelerată în 2022, pe care am anunțat-o încă de la lansare și iată că în doar patru luni serviciile noastre au ajuns deja în cinci orașe mari din România. Am atins așadar jumătate din obiectivul de acoperire națională, prezența în 10 orașe asumată pentru anul în curs. Ne bucurăm că există un interes foarte mare pentru astfel de servicii de personal shopping cu livrare rapidă. Produsele acoperă o gamă largă, de la articole de supermarket, până la legume și fructe din piața agro-alimentară, produse de home&deco sau jucării. Suntem acolo unde este nevoie de noi, în orașele mari și aglomerate, și ajutăm oamenii foarte ocupați să-și optimizeze timpul.”, a declarat Dragoș Arnăutu, CEO FAN Delivery.

Persoanele care doresc să devină livratori o pot face rapid, accesând platforma www.fandelivery.ro, meniul “Înrolare livrator”. De asemenea, pentru a deveni vendor în aplicație, o companie trebuie să acceseze secțiunea ”Înrolare vendor”, pe aceeași platformă.

Platforma de personal shopping își propune ca, în primele 12 luni de activitate, să depășească 10 milioane de lei și o medie zilnică de 700 de comenzi.

Articole similare

Ad